1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı’da, yeniden Milli Mücadele ruhu yaşatılacak

Pozantı’da, yeniden Milli Mücadele ruhu yaşatılacak
Bu haber 02 Temmuz 2021 - 17:31 'de eklendi ve 960 views kez görüntülendi.

Pozantı’da, yeniden Milli Mücadele ruhu yaşatılacak

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Pozantı Şubesi yeniden aktif çalışmalarına başlayacak.

Genel Başkan Yardımcıları Kenan Yiğit ve Nejat Altınok’la birlikte, Pozantı Kurucu Başkanı Turgay Kökten, Kurucular Kurulu Üyesi Nermin Dinç ve Nejat Arıkan, Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi’ni ziyaret ederek,  Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal ve Yazı İşleri Müdürümüz Hayriye Eroğlu’na, şube olarak yeniden faaliyete geçeceklerinin müjdesini verdi.

‘İÇİMİZİ ACITIYORDU’

Heyecanını gizlemekten çekinmeyen Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Pozantı Şube Başkanı Turgay Kökten, Atatürk’ün milli ve manevi değerlerinin devamını, Pozantı’da yeniden sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Derneğin Pozantı şubesinin uzun süredir kapalı kalmasının içini acıttığını belirten Başkan Kökten, “Milli Mücadele ruhuna ihtiyacımızın olduğu bir dönemden geçiyoruz. Kamu yararına çalışan bir STK’yız. Dolayısıyla bizim sadece önemli günlerde boy göstermek gibi bir hedefimiz yok. Belirli bir yaşın üstündeki insanların Kuvayi Milliye ruhunu yaşatmaya çalışması geriden genç bir zümreyi getirmedi. Derneğimizin kapanmasının en önemli sebeplerinden biri de bu. Özellikle gençleri dernek çatısı altında toplayacağız. Derneğimizin yegane amacı Pozantı’da genç kuşağı bir üst kuşakla birleştirip, fikir birliği ve güç birliği sağlamaktır” dedi.

“KAHRAMAN POZANTILILAR SAHİP ÇIKTI”

Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kenan Yiğit de, “Yiğit ve kahraman Pozantılılar, burada atıl durumdaki Kuvayi Milliye şubemizin açılması azmedip, sahip çıktılar. Bu güzel ilçemizin, bir zamanlar il olarak görev yapıldığı, Kurtuluş Savaşımızın yiğit ve kahraman evlatları bize müracaat ettiler. Buradaki şubemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Bu üç kurucu üyemize teşekkür ediyorum” diyerek gayretlerinden ötürü tebrik etti. [ Haber: Hüseyin Azar)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER