1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DAN ELAZIĞ VE MALATYA’YA DEPREM TIRI

POZANTI’DAN ELAZIĞ VE MALATYA’YA  DEPREM TIRI
Bu haber 02 Şubat 2020 - 15:44 'de eklendi ve 606 views kez görüntülendi.

POZANTI’DAN ELAZIĞ VE MALATYA’YA  DEPREM TIRI

Dünyanın en büyük felaketlerinden birisi olan yeri, zamanı ve gelişi bilinmeyen deprem, son olarak Elazığ’da can aldı. Yüreklerimizi yaktı.

6.8 büyüklüğündeki Elazığ depreminde, 42 vatandaşımız şahadet şerbetini içti.  1.000’e aşkın yaralının da yer aldığı Elazığ depreminde, milletçe bir kere daha kenetlenerek, yardım tırları ile, ulus olarak depremzedelerin yanında yer aldık. Milletçe bütünleştiğimiz bu üzüntülü olayda, Pozantı’lı da bir tır dolusu yardım ile, depremzedelerin yaralarını sarmaya çalıştı.

Pozantı Kaymakamı, Muammer Sarıdoğan Başkanlığında oluşturulan, deprem yardım ekibinde, Pozantı Belediye Başkanlığı Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığı  ve Pozantı Halkı büyük bir özveri ile, imkanları nispetinde battaniye,  gıda ve giyecek yardımında bulundular.

Depremin ilk duyulması ile birlikte, Pozantı Belediyesi öncülüğünde, Alpin ve  Hayat Su’da toplam iki tır  içme suyu ile, depremzedelerin imdadına  ilk yetişenler arasında, yer aldılar. Pozantı’dan, deprem bölgesine gönderilen yarım tırını, Kaymakam Muammer Sarıdoğan sıkı bir kontrolden geçirdi. Llisteleri kontrol etti. Kaymakam Sarıdoğan yaptığı konuşmada, depremin acımasız bir felaket olduğunu, Rabbimizin, Milletimizi, İslam Alemi ve tüm dünya insanlarını, bu felaketlerden koruması dileğinde bulundu.

Deprem de hayatlarını kaybedenlere, Yüce Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi. Pozantı Müftüsü Seyfullah Aruk’un okuduğu dua sonrası tır, Pozantı’dan Elazığ’a hareket etti.

Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan Başkanlığında, uğurlanan yardım tırı törenine,  Belediye Başkan Vekili Ebru Doğucu, bazı mülki amirler, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin,  CHP ilçe Başkanı Şenol Eroğlu, MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, Ak Partili Yöneticilerinden Yavuz Dündar,  Saadet Partisi İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, Belediye Meclis Üyelerinden  Nuri Akkaya  ile, bir gurup Pozantılı katıldı.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Deprem de Şehit olanlara, Allah’tan Rahmet, Kederli Ailelerine Başsağlığı  Yaralılara ise, Acil Şifalar Diliyoruz. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER