1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DAN KISA- KISA

POZANTI’DAN KISA- KISA
Bu haber 27 Haziran 2022 - 10:35 'de eklendi ve 683 views kez görüntülendi.

POZANTI ADLİYESİNDE  ATAMALAR

Hakim Savcılar Kurulunun, yaz atama kararnamesi çerçevesinde, Pozantı Adliyesinde de görev değişiklikler oldu. Kararnameye göre,  Pozantı Cumhuriyet Savcısı Bahadır Topçigil Karaman, diğer Savcılardan Emre Kankırı Vezirköprü ve İsmail Şivka Sinop Cumhuriyet Savcılıklarına atandılar. Aynı kararname çerçevesinde Hakim Cankat Onarok  Akçabat, Serap Karaman ise Bafra, Hakimliğine atandı. 

GELENLER

Bu değişiklikler ile Pozantı Savcılıklarına Hüseyin Kutay Umur,  Mehmet Zafer Koz ve Alican Köşker atandılar. Hakimliklere ise, Neslihan Özdemir ve Mustafa Erdem tayin edildiler. Bu atamalar dolayısıyla, Pozantı’dan ayrılan yargı mensuplarına, yeni görevlerinde Başarılar diliyor, yeni gelenlere ise Hoş Geldiniz diyoruz. 

KORKUTAN YANGIN

Pozantı’nın Alpu Mahallesinde, geçen hafta içerisinde ormanlık alanda, bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, korku yarattı. Çamiçi Sitesinde oturan vatandaşların ihbarı ile, yangın alanına Pozantı Orman İşletme ve Belediye  itfaiye ekipleri derhal,  müdahale ettiler. ASKİ tankeri de  destek de bulundu.  Pozantı Orman İşletme Müdürü Bünyamin Üçgül, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Nuri Dilek, yangın söndürme çalışmaların da bizzat hazır bulundular. Yetkililer, 300 metrekarelik bir alanın yandığını söylediler.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER