1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTIDAN KISA -KISA

POZANTIDAN KISA -KISA
Bu haber 19 Aralık 2022 - 11:09 'de eklendi ve 1.417 views kez görüntülendi.

YAĞLITAŞ’A GÖLET

Pozantı’nın en yüksek rakımlı mahallerinden biri olan Yağlıtaş’a, gölet yapım çalışması  ihaleye çıkarılıyor.  Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü, Adana diğer özel bütçeli kuruluşların bağlı olduğu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünce, Pozantı- Yağıltaş göleti sulaması,  eksikliklerinin tamamlanması için, açılan ihale duyurusunda edinilen bilgiye göre, Yağlıtaş göleti tamamlandığın da, toplam 206 hektar alanın sulanacak olmasının yanı sıra, sulama suyu dağıtım şebekesinin yapımı da, aynı ihalede yer alıyor.  

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesinde yayınlanan İhaleye, son teklif verme tarihi ise 03.01. 2023 Salı gün Saat 10.00’a kadar. İhale yapıldıktan sonra, müteahhitte yapılacak yer tesliminden itibaren, 450 gün içerisinde göletin tamamlanması şartı yer alıyor.

SATIŞ BU HAFTA

Geçtiğimiz hafta gazetemizde yer alan “YAZICAK’DA DİKKAT ÇEKEN SATIŞ” başlıklı haberimiz de   Pozantı Milli Emlak Şefliği tarafından, 4 dönümü aşkın, imar planında işgalsiz  ve tarla konumunda bulunan arsa,  165.716.80 TL tahmini bedelle satışa çıkarılacak.  Bu arazinin, neden satışa çıkarıldığı konusunda yaptığımız yayınlar ise,  cevap bulamadı. Bu ihale bu  hafta,  22 Aralık 2022  Perşembe gün saat 10.00’da,  Pozantı Mal Müdürlüğü makam odasında yapılacak.  

Geçen haftaki yayınımızda, üzerine basa- basa vurguladığımız, daha önceki yıllarda da yasal duyurularla satılan hazine arazilerinin, satışları ile ilgili  olarak  çeşitli iddialar, kamuoyunda dillendirilmişti.

Biz, bu satışla ilgili gelişmeleri takip ederek,  kimlerin katıldığını ve kimin aldığını kamuoyuyla paylaşacağız.  Bilindiği gibi, tarla konumunda bulunan bu tür arazilerin, satışları  sonrası belediyelerce imar planı değişikliği yapılarak, tarla konumundan konut alanına çevrilip, çok  daha yüksek meblağlarla  satıldığı da, bilinen bir gerçektir.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER