1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DAN KISA- KISA

POZANTI’DAN KISA- KISA
Bu haber 05 Temmuz 2021 - 10:07 'de eklendi ve 514 views kez görüntülendi.

POZANTI’DAN KISA- KISA

Büyükşehir Belediyesine ait, halk ekmek satış büfesinin, Akçatekir Belde Belediyesi Eski Binası önüne konuşlandırılarak, vatandaşa ucuz ekmek satışının başlatması, hoş olmayan bir atışmayı da beraberinde getirdi.

Böylesi, nahoş atışmaları ve sanal ortam paylaşımlarını, Gazetemizin sütunlarına taşımayız.

Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Pozantı Belediye Başkanı ile, aralarında geçen ve hoş olmayan konuşmaların, sanal ortama yansımış olmasına da, vatandaşların tepkisi devam ediyor.

TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz hafta içerisinde Balcalı’ya giderken, Büyükşehir Belediyesi Otobüsünde unuttuğum ve içerisinde Gazetemin, resmi evraklarının bulunduğu poşeti bularak, Balcalı Hastanesindeki, Polis memuruna teslim eden Durmuş Ölçeli’ye, teşekkür ediyorum.

Yanı sıra,  bir diğer teşekkürüm ise, buradaki görevli polis memuru ile, Pozantı’daki Gazete Bayiimiz Fatih Pekcan ve  olayı araştırarak bana sonucunu ileten, Pozantı Emniyetindeki Polis görevlisidir.

Bir başka teşekkürüm ise, Büyükşehir Belediyesinin, 153 Nolu telefonundan yaptığım kayıp başvurusunu takip ederek, bu kaybı araştırma inceliğini gösteren, Büyükşehir Belediyesinin 153 telefonundaki görevlisinedir. Tekrar Teşekkür Ediyorum. Sağolun  (Tamer Ünal)  

ASKİ CAN SUYU OLUYOR

Büyükşehir Belediyesinin, en büyük yan kuruluşlarından birisi olan ASKİ, kırsal kesimdeki  üreticilere can suyu olmaya devam ediyor.

Alt yapı başta olmak üzere, içme suyu, gölet yapımı konusunda da büyük adımlar atan ASKİ, ülkemizde de yaşanmakta olan kuraklığa karşı, üreticilerin su ihtiyacını gidermek üzere, naylon havuzlara  yapmakta  olduğu taşımalı su ile, üreticilere CAN SUYU olmayı sürdürüyor.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun da, bu konudaki duyarlılığı Pozantı kırsalında da, Cumhuriyet Halk Partisine, giderek artan ilgiyi artırmasının yanı sıra, Şenol Eroğlu’na da teşekkürlerini belirtiyorlar.  

KÖPEKLER

Başı boş evcil hayvanların, yaşamlarının devam ettirilmesi, üremeyi önleyici tedbirlerin alınması, Adana Büyükşehir Belediyesinin hizmet sınırları içerisindedir.

Önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün, “ YAPACAĞIM” deyip gerçekleştiremediği hayvan barınağını, mevcut Büyükşehir  Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, henüz hayata geçiremedi.

Pozantı’nın, Eski Konacık  Mahallesi sınırları içerisinde, yapılması planlanan ancak orman işletmesince, henüz yer tahsisi yapılmayan, hayan barınağı ile ilgili olarak da, şikayetler her geçen gün artıyor.

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte, insanların dolaşım alanlarında etkili olmaya başlayan başı boş köpeklerle ilgili olarak, henüz bir tedbir alınmıyor olması da, artan tedirginliği de beraberinde getiriyor.

Pozantı’da bu köpeklerin toplanarak, Büyükşehir Belediyesinin, Adana’daki hayvan barınağına gönderilmesi ile ilgili olarak, bir çalışma yapılmıyor olmasının sorumluluğu ise, Pozantı Belediyesi olarak gösteriliyor.

BAŞLADI

Gazetemizin, son iki haftaki yayınları arasında yer alan,  sinekle mücadele konusunda, Büyükşehrin yetersiz kalıyor olması, vatandaşların  şikayetine sebep olmakta idi.

Büyükşehir Belediyesi sinekle mücadele ekiplerinin, yayınlarımıza duyarsız kalmayarak başlattığı, haşere ilaçlama çalışmalarıyla ilgili sonuçların alınmasını ise, zaman gösterecek.

KARALAR DOĞRULADI

Sinek Mücadelesinin, yetersiz olduğuna ilişkin, geçen haftaki yayınımız, ses getirdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalar arasında, Sinekle mücadelede, yer- yer başarısızız oldukları şeklindeki açıklaması ile, yer belirtmeden Pozantı’da sinekle mücadelede yetersiz kaldıklarını kabullendi. Ve yayınlarımızı da, doğrulamış oldu.  

HIZLANDI

Liselere ve üniversitelere giriş imtihanlarının, tamamlanması ile birlikte, Çukurova da baş gösteren aşırı sıcaklar, yaylaya göçünü de hızlandırdı.

Toplu ulaşım araçlarının yanı sıra, özel araçları ile Akçatekir başta olmak üzere, Pozantı’nın  tüm mahallerine başlayan, yayla sezonu bazı sorumlulukları da beraberinde getirdi.  

Akçatekir ağırlıklı olmak üzere, çöplerin toplanması, çöp konteynırlarının ilaçlanması, gıda maddeleri satan esnafın  ve semt pazarlarının denetlenmesi, aşırı fiyat uygulanmaması  konusuyla ilgili tedbirlerin alınması ise, Pozantı Belediyesine düşüyor.

YENİ OLUŞUMLAR

Yeni kurulan Siyasi Partilerin, Yurt genelinde başlattığı teşkilatlanma hareketliliği, Pozantı da da, kendisini göstermeye başladı.

Pozantı Belediye Meclisinin Ak Partili Eski Üyesi Selçuk Coşkun, Yeni Refah Partisi Pozantı İlçe Başkanı olarak tekrar siyasi hayata giriş yaptı.

Bir diğer siyasi gelişme ise, Memleket Partisi ile ilgili oldu. CHP’li İlçe Eski Başkanlarından, Ahmet Ayhan’nın kardeşi Mustafa Ayhan’da, Muammer İnce’nin kurduğu Memleket Partisinin Pozantı İlçe Başkanı oldu. Ve bir büro kiralayarak, siyasi çalışmaları başlattı.   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER