1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DAN KISA- KISA

POZANTI’DAN KISA- KISA
Bu haber 07 Şubat 2022 - 15:08 'de eklendi ve 440 views kez görüntülendi.

BULUNAMADIK

Pozantı Belediye Meclisinin, aylık olağan toplantısı, her zaman olduğu gibi, yine ayın ilk Perşembesi olan 03 Şubat 2022 Saat 14.00’de, Belediye Başkanı Mustafa Çay Başkanlığında yapıldı.  

Ancak, biz toplantı da bulunamadık. Nedeni ise, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, Adana’da bir gurup basın mensubu ile, Metro ağırlıklı olarak yaptığı basın toplantısına davetli olduğumuzdan, bu ay ki Pozantı Belediye Meclisi toplantısını kamuoyuyla paylaşamıyoruz.

KÜL VARİLLERİ

2.5 Dönemlik görev süresini sürdürmekte olan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın, ilk döneminde, Pozantı’ya kazandırdığı ve önemli hizmetleri arasında yer alan, Kül Varilleri o tarihte  vatandaşın da, ilgi ve takdirini çeken, bir çalışma olmuş  idi.

Ancak, bu kül varillerinin artık görülemiyor olması, vatandaşları da istemedikleri bir tercih ile, karşı -karşıya bırakıyor. Sabah – Akşam sobalarının, yarı yanmış küllerini, plastik çöp konteynırlarına dökmek zorunda kalan vatandaşlar,  bu plastik konteynırların istemeyerek de olsa, yanmasına sebep oluyorlar.  Bazıları ise sıcak külleri, gelişi güzel sokaklara dökmekte olup, çevre kirliliği oluşmasında mecbur bırakılıyor.

CAN DOSTLARA DESTEK

Bu sene, aşırı yağan kar, yağmur ve beraberinde gelen soğuk hava dalgası, doğadaki  canlıları da  olumsuz etkiliyor. Yurdun pek çok bölgesinde, ulaşımın kesildiği yolların kardan kapandığı, hayvanların yiyecek bulmakta zorlanması, belediyeleri de harekete geçirdi. Adana Büyükşehir Belediyesinin sürdürmekte olduğu, karla mücadele çalışmalarını yanı sıra, doğadaki canlılara da gıda desteği aralıksız sürdürülüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı, Tarım ve Hayvancılık Dairesi tarafından,  Köpeklere mamam takviyesi yapılıyor. Pozantı ASKİ Personelince, karın yoğun bir şekilde yağdığı Akçatekir başta olmak üzere, Pozantı Merkezi ile diğer Kırsal Mahallerde de, hayvanların beslenmesine devam ediliyor. Bu konuda yapılan açıklama ise, şöyledir: “Büyükşehir Belediyesi Tarım ve Hayvancılık Dairesi tarafından ilçemize gönderilen köpek mamalarını Büyükşehir Belediyesi ASKİ Personeli Kırsal Mahallelerimizde aç kalan sokak hayvanlarımızı bularak beslemişlerdir. Bu uygulama öncesinde olduğu gibi bundan sonrada her hafta devam ettirilecektir”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER