1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’DAN KISA…KISA…

POZANTI’DAN KISA…KISA…
Bu haber 06 Mayıs 2019 - 11:00 'de eklendi ve 838 views kez görüntülendi.

POZANTI’DAN KISA… KISA…

KAMIŞLI BAHAR ŞENLİĞİ

Bu yıl bahar geç, ama güzel geldi. Özellikle Mart ve Nisan aylarındaki, Kar ve Yağmur dağları beyaza, ormanları yeşile döndürdü.Yaz günleri, artık etkisini hissettirmeye başladı. Rengarenk çiçekler, gönülleri de heyecanlandırıyor. Bu heyecan, Pozantı okullarında da, çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Kamışlı Fatih Ortaokulunun düzenlemiş olduğu, bahar şenliğine katıldı. Öğrencilerin hazırladığı, görsel sanatlar sergisinin açılışını yaptı. Ardından, Bahar şenliği gösterilerini izledi.Bu kapsamda açılan, Kermesi de ziyaret eden Kaymakam Muammer Sarıdoğan, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencileri de kutladı.

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Bahar coşkusuna, okullarda kermes ve toplantılarla heyecan katılımı devam ediyor. Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencileri tarafından hazırlanan, “ Kariyer Günleri” etkinliği, ilçe yöneticilerinin de katılımı ile daha da renklendi.Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkan Vekili Ebru Doğucu, Cumhuriyet Savcısı Murat Furkan Sağlam, geçen hafta bu etkinliğin konukları oldular. Öğrencilerin, yapıtları ile ilgili, takdir hislerini dile getirerek, onların en büyük teşvikçisi oldular. Bu becerilerini, devam ettirme yolunda, kendilerinin de üzerlerine bir görev düşmesi halinde, katkı sağlayacaklarını öğrencilerle, paylaştılar.

PELİT LAHMACUN AÇILIŞI

Yayla döneminin yaklaşması ile birlikte, Pozantı’da özellikle, hazır gıda sunumu yapan, işyerleri açılmaya başlandı.Ali Pelit’in, Kırıntın da hizmete soktuğu, Pelit lahmacunun açılışında, protokol da bir araya geldi.Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çay, bazı Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile, vatandaşlarda bu açılışta hazır bulundular.Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Çay, Pelit Lahmacun salonunu hizmete sokan, Ali Pelit ve Oğullarını tebrik ederek, işlerinde başarılar dilediler.

KOCA TEPE’DE YÜRÜYÜŞ

Ulusal Kurtuluş Savaşımızı, ilk başlatan yer olan, çete savaşları ile fransızları ve işbirlikçisi ermenileri, Pozantı’dan kovarak, Kurtuluş Savaşımızın İLK Meşalesinin Yakıldığı Pozantı’mız, bu tarihi misyonunu, kuşaklar boyunca devam ettiriyor. Bu Kapsamda, geçtiğimiz hafta, İlçe Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Pozantı’nın Kurtuluşunda önemli bir yere sahip olan, Koca Tepe mevkiine anlamlı bir yürüyüş gerçekleştirdi. Geleneksel hale gelen yürüyüşte Kaymakam Muammer Sarıdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali ÇAKAN, İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile, vatandaşlar eşlik ederek, dedelerimizin bizlere emanet ettiği, bu tarihi onuru bir kere daha yaşmış ve yaşatmış olmanın, gurunu yaşadılar. .

KERMES HEYECANI

Pozantı, Atatürk İlkokulu öğrencilerin yararına, Oku Aile Birliği ve bir gurup öğretmen tarafından düzenlenen kermese velilerinde, gıda desteği sağlaması takdir topladı.Okul bahçesinde düzenlenen bu kermeste, minik öğrenciler gönüllerince eğlenirken, öğretmen ve velileri, gelen konuklarla tek- tek ilgilendiler.Kaymakam Muammer Sarıdoğan, bazı kamu kurum temsilcilerinin katıldığı kermeste, sunulan el yapımı gıdaların lezzetinin tadı, damaklarda kaldı.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER