1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“POZANTI’LI “AKP İKTİDARINA DUR” DİYECEK

“POZANTI’LI “AKP İKTİDARINA DUR” DİYECEK
Bu haber 01 Mayıs 2023 - 12:51 'de eklendi ve 588 views kez görüntülendi.

CHP Adana Millet Vekili Orhan Sümer:

“POZANTI’LI “AKP İKTİDARINA DUR” DİYECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Örgütü ve Partinin dört Millet Vekili, sadece seçimler arifesinde değil, seçildikleri 2018 yılından itibaren, meydanlarda vatandaşlarla birlikte olmayı devam ettiriyorlar. Adana Büyükşehir Belediyesinin CHP’li Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da, yapmakta olduğu hizmetlerin desteğini de alan CHP’li vekillerin, ziyaret organizasyonun hazırlayıcıları da, İl ve İlçe Örgüt Başkanları oluyor.

EV  ÇALIŞMALARI

Çalışmalar 14 Mayıs 2023  Genel seçimleri dolayısıyla, daha da genişletildi. Pozantı’da, CHP örgütünün başı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’da,  gece -gündüz demeden çalışmalarını Pozantı’da ev ziyaretlerine  kadar genişletmeyi  devam ettiriyor.

Eroğlu’nun eşi ve aynı zamanda CHP örgütünün Adana Kurultay Delegesi olan Pelin Eroğlu’da,  partili kadınların yanı sıra, ittifakın  ortaklarının kadın kolları ile  birlikte, ev ziyaretlerini sürdürüyor.

ZİYARET

28 Nisan 2023 Cuma gün, CHP Örgütü Pozantı da yine hareketli idi.  Partili  Adana Millet Vekillerinden Orhan Sümer,  Pozantı’da bir dizi ziyarete bulundu. Beraberinde CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile birlikte, büromuza da bir ziyarette bulunarak,  aşağıdaki açıklamayı yaptı:

SEÇİMLER

“14 Mayıs seçimi, Ülke kaderini değiştirecek bir seçimdir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Cumhurbaşkanı olarak seçileceği bu seçimde Millet İttifakı da, Türkiye Büyük Millet Meclisinde, Millet Vekilliği çoğunluğunu sağlayarak,  oluşturulacak birlik ile tüm sıkıntılar çözeceklerdir. Bununla ilgili olarak da, başta ekonomik olmak üzere, diğer tüm çözüm programlarının da aylar öncesinden hazırlandığını, vatandaşlarımız zaten biliyorlar. Millet olarak da tüm bu sorunların çözümü için, 14 Mayıs seçiminde oyları ile, bize destek olacaklarına inancımız tamdır.” dedi.

ADANA’NIN KAPISI POZANTI’DIR  

Adana, CHP listesinden 1. Sıradan tekrar aday gösterilen Millet Vekili Orhan Sümer, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol  Eroğlu ile büromuzu ziyaretinde, Pozantı’ya ayrı bir bölüm ayırarak, şunları söyledi:

“Ulusal Kurtuluş Savaşımızda, Pozantı tarihi bir konumu üstlenmiş olup, Adana’nın idari, tarihi, sosyal, ekonomik  ve turizm açısından giriş, Çukurova’ya  Güneydoğu’ya  ve Doğu

Anadolu’nun da geçiş kapısıdır.  

ALAMADI …

Bu kadar önemli bir konuma sahip olan Pozantı, 21 yıllık AKP İktidarında başta ekonomik olmak üzere, hak ettiği hiçbir değeri alamamıştır. Bir sanayi yatırımı yapılmamış olup, adeta bir çivi bile çakılmayarak,  Pozantı’lı gençlerimiz  iş için göçe zorlanmıştır.  

21 yıldır hem yerelde hem  de genel  de, iktidara en fazla destek veren ilçemiz olmasına rağmen, yatırımlardan pay almamıştır. Pozantı’nın ekonomik sorunlarının yanı sıra, orman sorunu vardır. Yaylacıların da  tapu sorunu olup,  İlçe tamamen ihmal edilmiştir. 

EMİN OLSUNLAR

Pozantı’lı Hemşerilerimiz şundan emin olsun ki,  Cumhurbaşkanı olacak olan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı 14 Mayıs seçimlerinden sonra tüm bu sorunların muhatabı ve çözümleyicisi olacaktır. Bundan sizde emin olun.  İş adamlarımızın talepleri değerlendirilerek, Pozantı’ya da  gerekli yatırımların yapılması  ve desteğin sağlanması için,  elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz.   

Yapacağımız hizmetlerin yaşanmakta olan örnekleri ise, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın ve Pozantı da onun  temsilcisi olan Şenol Eroğlu’nun, sürdürmekte oldukları hizmetler  ve  devam etmekte olan çalışmalarıdır.” Dedi.  

BİRLİKTE İNŞAA EDECEĞİZ

 Cumhuriyet Halk Partisi Adana Millet Vekili  Orhan Sümer, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal’a yaptığı açıklamaya, şöyle devam etti:

“Pozantı’nın benim için  bir diğer özelliği ise, benim ve ailemin bu ilçede bir evi bulunmasıdır.  Bundan da ayrıca mutluluk duyuyorum. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakına siz  değerli Pozantı’lılarında  oylarınızla destek vereceğinize inanıyorum. Böylece 15 Mayıs  2023 Sabahı, Yeni Türkiye’yi hep birlikte inşaa etmeye başlayacağız.

Çalışmaları ile, Pozantı’lının yanında olmayı sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar ile, CHP Pozantı Örgüt Başkanımıza da, sizlere vermekte olan hizmetlerin de dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Millet Vekili Orhan Sümer ve İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, beraberinde bir gurup partili ile birlikte, Pozantı ve mahallerinde bir dizi ziyaretler de bulunmak üzere, büromuzdan ayrıldılar. (Özel Haber: TAMER ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER