1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’LI Ş0FÖRLER YILDIRIM” DEDİ

POZANTI’LI Ş0FÖRLER YILDIRIM” DEDİ
Bu haber 22 Ocak 2018 - 11:36 'de eklendi ve 1.178 views kez görüntülendi.

POZANTI’LI Ş0FÖRLER YILDIRIM” DEDİ

Pozantı Şoförler, Otomobilciler, Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Özcan Yıldırım ile, önceki Başkan Mehmet Kılıçkay’nın listeleri onay için üyelere sunuldu. Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapılan Genel Kurulda, Divan Başkanlığını Adana Esnaf Sanatkarlar Odası Başkan Vekili ve Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş Yardımcılıklarına da, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygun Sözlü’ getirildi.

Adana Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek’e Ankara dönüşü seçim salonuna uğrayarak iki başkan adayına da başarılar diledi. Oy sayımı sonrası da Başkan Özcan Yıldırım ve Yönetimini tebrik eden ilk isim oldu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı Sonrası Yönetim Denetim Kurulları Faaliyet Raporlar Okundu. Bilançonun açıklanması sonrası, raporlar oylamaya sunuldu. Kabul sonrası, Özcan Yıldırım ve Yönetimi ibra edilmiş oldu.

Sonrasında yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe okunarak oylandı. Kabul sonrası Özcan Yıldırım ile diğer aday Mehmet Kılınçkaya’nın listeleri üyelere okundu. Yapılan seçim sonrası mevcut Başkan Özcan Yıldırım 122 oy alarak tekrar başkan seçildi. Mehmet Kılınçkaya ise 115 oy da kaldı. 1 oy da geçersiz sayıldı. Başkan Özcan Yıldırım’ın listesinde Yusuf Arısoy, Hasan doğan, Mehmet Çalık, Mehmet Tekin, Yılmaz Ergül, Zeki Gözükara Yönetimde yer alırken Zeynel Halis, Burak Metin Turhan, Ali Yılmaz, Denetim Kuruluna seçildiler.Kongre tekrar göreve seçilen Özcan Yıldırım ile, seçimi kaybeden Mehmet Kılınçkaya’nın birlikte üyeleri selamlayarak teşekkür etmeleri ile sona erdi.

Haber: Umut Başaran

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER