1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’LI SİNEKTEN RAHATSIZ

POZANTI’LI SİNEKTEN RAHATSIZ
Bu haber 22 Mayıs 2023 - 10:51 'de eklendi ve 420 views kez görüntülendi.

Mücadele Yeterli Olmuyor.

 POZANTI’LI SİNEKTEN RAHATSIZ

Mevsimin yağışlı geçiyor olmasının yarattığı, nemli ve rutubetli hava sinek ve diğer larvalarının da, aşırı bir şekilde üremesini de kolaylaştırıyor.

Çakıt Nehri kenarındaki durgun sulak alanlarda üreyen, sivri sinek ve benzeri diğer haşereler, Pozantı halkına sıkıntılı anlar yaşatıyor.

KARA SİNEK

Bunun yanı sıra, evsel sıvı ve katı atıkların oluşturduğu mezbelelikler de, karasinek ve benzeri diğer haşereler için, tam bir üreme merkezi halini almış durumda.

MÜCADELE

Sinek ve haşerelerle mücadele, Adan Büyükşehir Belediyesinin hizmet alanı içerisindedir. Pozantı da henüz gereği  kadar, sinek ve haşere mücadelesi yapılmadığı da, dikkat çekiyor.

Gündüz kara sinek istilasının yanı sıra, mucuk olarak isimlendirilen küçük beyaz sineklerde, vatandaşların gözlerine, ağız ve burunlarına  kaçarak, rahatsızlık  vermeyi sürdürüyor. Sinek ve haşere sorunun halledilmesi için, Büyükşehir Belediyesinin haşere ile mücadele çalışmalarını, biran önce başlatması bekleniyor.( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER