1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’LI YİNE ŞEHİT ACISI İLE SARSILDI.

POZANTI’LI YİNE ŞEHİT ACISI İLE SARSILDI.
Bu haber 04 Eylül 2017 - 16:04 'de eklendi ve 876 views kez görüntülendi.

Hain pkk’nın kalleş tuzağı can almaya devam ediyor.

POZANTI’LI YİNE ŞEHİT ACISI İLE SARSILDI.

Batman karayolunda, askeri araçların geçişi sırasında, PKK’lı teröristlerce daha önceden yola yerleştirilen el yapımı patlayıcı infilak ettirilmesi sonucu şehit olan sivil işçiler 55 yaşındaki Pozantı’nın Alpu köyünden Mustafa Yılmaz ve aynı yaştaki Adana’lı Mehmet Gürses, düzenlenen törenlerle memleketlerinde toprağa verildiler.

ACI HABERİ PROTOKOL VERDİ.

Askeri araç taşırken şehit olan TIR Şoförü Mustafa Yılmaz’ın şahadet haberini Pozantı protokülünden oluşan bir ekip büyük bir üzüntü içeresinde Pozantı’daki ailesine duyurdu.

Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Jandarma Komutanı Mehmet Durmuş, İlçe Emniyet Müdür Vekili, Tayfun Kılınç’ dan oluşan heyet birlikte, Pozantı’nın Kurtuluş mahallesinde oturan ailesine bu taziye ziyareti ile, yine acı haberi duyurdular. Şehit Mustafa Yılmaz’ın evinde biranda yükselen, feryat ve figan sesleri ile, önce komşuları daha sonra da, mahalleli Mustafa Yılmaz’ın şehit olduğunu, büyük bir üzüntü içerisinde öğrendiler.

ADANA’DAN GETİRİLDİ.

Şehidimizin, cenazesi uçakla getirildiği Adana’dan alınmak üzere, “ Bir ACI Konvoyu” Oluşturuldu.Kaymakam Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Siyasi Parti Temsilcileri ve Vatandaşlardan oluşan heyet, Şehit Mustafa Yılmaz’ın cenazesini Adana’dan aldıktan sonra önce, 80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesi Morguna getirdiler.

Daha sonra hazırlıkların tamamlanması ile birlikte, morgdan cenazesi alınan Şehit Mustafa Yılmaz, Alpu Köyünde binlerce kişinin katılımı ile, kılınan cenaze namazı sonrası, başta ailesi ve yakınları olmak üzere, çok sayıda insanın gözyaşları arasında, Alpu Mezarlığında toprağa verildi.

ADANA’DAN DA KATILDILAR.

Şehit, Mustafa Yılmaz’ın Alpu Mahallesi meydanın da düzenlenen cenaze törenine, Adana Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Kaymakam Taner Tengir, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Askeri erkanın yanı sıra, binlerce vatandaş da katıldı.

Öte yandan, aynı Tır da bulunan ve Mustafa Yılmaz ile birlikte, şehitlik mertebesine ulaşan Adana’lı, Mehmet Gürses içinde, Sabancı Merkez Cami’nde düzenlenen cenaze törenine, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, CHP Milletvekilleri İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer, katılarak şehidin ailesinin derin üzüntüsünü paylaştılar.

ZİYARETLER SÜRÜYOR.

Pozantı’lı Şehidimiz, Mustafa Yılmaz’ın Alpu’daki cenaze töreni sonrası, ailesinin kalmakta olduğu Zafer Mahallesindeki evine taziye ziyaretleri aralıksız devam ediyor.Bayram süresince de şehidimizin ailesini başta, Pozantı halkı olmak üzere, Millet Vekilleri Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil toplum Örgütü Temsilcileri biran bile olsun yalnız bırakmayarak bu derin acıya ortak oldular.Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, bu derin acıyı paylaşıyor ailesine geride bıraktıklarına sabır Şehidimize de, Yüce ALLAH’tan rahmet diliyoruz.

TENGİR ACIYI SANAL ORTAMDAN PAYLAŞTI.

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Şehidimizle ilgili olarak, kendi sanal ortamında paylaştığı mesajında duygularını aşağıdaki şekilde dile getirdi”

“Pozantı bir evladını daha bu vatan toprakları uğruna şehit verdi. Hain terör örgütü maalesef kalleşçe bir tuzak ile 2 vatandaşımızı şehit etti. Şehitlerimizden biri Alpu Nüfusuna kayıtlı Mustafa Yılmaz. Başımız sağolsun. Belediye Başkanımız, İlçe Emniyet Müdür Vekili   ve Jandarma Komutanımız ile kederli ailesine zor haberi vermek yine bize düştü. Son derece üzüntülüyüz başımız sağolsun…

Haber: Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER