1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“POZANTI’LIDAN İSRAİL’E TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ”

“POZANTI’LIDAN İSRAİL’E TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ”
Bu haber 06 Kasım 2023 - 10:20 'de eklendi ve 215 views kez görüntülendi.

 LOGO ALTI MANŞET

Basın Açıklaması Atatürk Anıtı Önünde Yapıldı:

“POZANTI’LIDAN İSRAİL’E TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ”

  GAZZE’de, israil’in tüm dünya ülkelerinin gözleri önünde, FİLİSTEN’lilere karşı başta çocuklar, kadınlar,  gençler ve yaşlılar olmak üzere, acımasızca yapmakta olduğu, insanlık dışı vahşi ve vahşet dolu katliam Pozantı’da da  şiddetle kınandı.

YÜRÜYÜŞ

Pozantı’daki Sivil Toplum Örgütlerinin düzenlediği ve 03 Kasım 2023 Cuma günü Namaz çıkışı, Merkez Camii önünde başlayan, israil’e tepki yürüyüşü ve toplantısı atılan sloganlar, açılan pankartlar ve tekbirlerle, Atatürk Anıtı önünde okunan basın açıklaması ile sona erdi.

BASIN AÇIKLAMASI

Sivil Toplum Örgütleri adına, Suffe Derneği Başkanı İsmail Ergin’inin, halen devam etmekte olan insanlık dışı kıyımda, hayatında kaybedenler için yaptığı duygusal  tepki açıklamasında,  özetle şu görüşlere yer verdi:

“Bugün burada insan olmanın ve insan kalabilmenin ne kadar ulvi bir değer olduğunu, insana en yakışmayan şeyin ise: “ İnsan insanın kurdudur”  sözünün tescillenmesinin ne kadar utanç verici,  vicdanları yaralayıcı bir şey olduğunu, doğasından hiçbir şey kaybetmeden bugünü kadar gelen,  yüz yıl vampirlerinin dünyayı nasıl bir yaşanmaz hale getirdiklerine şahit olduğumuz bir zaman diliminde, insanlık adına kıyama kalkanların yanında durduğumuzu, mücadelelerine sahip çıkıp, insanlık mücadelesinin bir neferi olduğumuzu haykırıyoruz.

Elbette biz Müslümanlar için Kudüs ve çevresi kutsaldır.

Ey insanlar. Ey Türkiye’liler. Ey Pozantı’lılar. Bilin ki tüm insanlık tehdit altında bugün. siyonist israil ve efendilerinin zulmüne nasıl karşı çıkıyorsak, dün sosyalist rusya’nın Gulaklarda yaptığı zulme, faşist almanya’nın Auschwitz de Yahudilere uyguladığı zulme de, karşı çıkıyoruz.  

GAZZE bugün gözlerimizin önünde yakılıp kül ediliyor. Her ne kadar göz önünde olmasalar da, Doğu Türkistan da öyle. Yemen de öyle. Bizler zulüm kime yapılırsa yapılsın, karşısında duranlar olabilmeliyiz.

Bunu, bizlere yaşaya bileyeceğimiz bir dünya bırakan geçmişimize borçluyuz. Bunu, dünyamızı daha güzel günlere taşıyabilecek olan geleceğimize borçluyuz.  Ne demişti Cahit Zarifoğlu ? “Çocukları ürkütülmüş bir dünyanın, denizi mavi olsa ne yazar. Olmazsa ne…” şeklinde sözlerini  atılan tekbirler arasında sonlandırdı.

Yürüyüşe, Belediye Meclis Üyesi Durmuş Taşpınar,  MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu,  Saadet Partisi İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, geçmiş dönem Belediye Başkan Adayı İsmail Aktaş, Ülkü Ocakları Pozantı Şube Başkanı Kurtbey Uğur Avan,  Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Deva Partisi İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Kaya ve bir kısım vatandaş da katılım sağladılar. “ Haber ve Fotoğraflar: Hayriye Eroğlu)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER