1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı’lılar “ KEMAL AMACA”ya Hayran Kaldılar…

Pozantı’lılar “ KEMAL AMACA”ya Hayran Kaldılar…
Bu haber 05 Şubat 2018 - 11:43 'de eklendi ve 940 views kez görüntülendi.

Pozantı’lılar “ KEMAL AMACA”ya Hayran Kaldılar…

Pozantı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun, mükemmel organizasyonu ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, otobüs takviyesi ile, iki ayrı gurup halinde, Ankara’ya “ANITKABİRE” gönderilen, iki gurubun en şanslısı, son gidenler oldu.

İlçe Başkanı Eroğlu’nun, yoğun gayretleri sonrası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile, bire-bir tanışma fırsatı bulan, Pozantı gurubunun, Ankara’daki mihmandarlığını, Adana Millet Vekillerin den, Elif Doğan Türkmen yaptı.

Pozantı’dan, 29 Ocak 2018 Pazartesi gecesi, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu eşi, Kurultay Delegesi, Pelin Eroğlu tarafından yolcu edilen Ankara heyetinin Başkanlığını, yeni seçilen İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kapuz yaptı. Ankara’da, Millet Vekili Elif Doğan Türkmen tarafından karşılanan, Pozantı Heyeti, topluca ANITKABİRE gitti. ATA’nın huzurunda, duygulu anlar yaşandı. Daha sonra, Misakı Milli Müzesini ziyaret eden, Pozantı heyetinin, bundan sonraki durağı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun makamı oldu.

İlçe Başkanı, Şenol Eroğlu tarafından hazırlanan bu randevuda, Pozantı heyeti içerisinde yer alan çocuklar Genel Başkana, “ KEMAL AMCA” diyerek sarıldılar. Kılıçdaroğlu’nun, bu anlamalı ziyaretten, fazlasıyla memnun olup, duygulandığı, gözlerden kaçmadı.

KAPUZ BİLGİ VERDİ

Pozantı Kadın Kolları Başkanlığına, geçtiğimiz aylarda seçilen Fatma Kapuz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, İlçe ile ilgili bilgiler verdi. Açıklamalarda bulundu. Kırsal kesimin giderek, CHP misyonuna doğru, kayma içerisinde olduğunu belirtmesi, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da, dikkatini çeken bir konuşma oldu. Fatma Kapuz’un, kendinden son derece emin, saygılı, ama bir o kadar da dik duruşu da yine, Kılıçdaroğlu’nun dikkatini çeken, bir diğer, nokta oldu. Bu konuşmaları, dikkatle dinleyen ve Pozantı heyetinin yaptığı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“ Ülkemizin Kadınları, dünyanın en ASİL ANA’larıdır. Kurtuluş Savaşımızda, siz analarımızın, kağnılarla silah taşıyarak, verdikleri mücadele destanlar yazdırmıştır. Şundan, bir kere daha emin oldum. ASİL Kadınlarımız, CHP’nin kendilerine verdiği, önemi ve değeri, tüm Kadınlarımıza anlatacak, kendilerinin asil duygularının, bundan sonra zedelenmemesi, birileri tarafından, kendilerine oy malzemesi yapılmamasını, kapı, kapı, ziyaretleri ile, anlatacaklardır.

Burada, Gençlerimize de çok büyük görevler düşmekte olup, kendilerinin içiresinde bulunduğu başta işsizlik, diğer sosyal sıkıntıları da, yaştaşları ile, paylaşarak, ALTI OK’un verdiği ulusal ve Milli değerlerini karşılıklı paylaşmalıdırlar. Bu Gençlerimizin geleceği açısından, son derece önemlidir. , ziyaretinizden büyük bir memnuniyet ve gurur duydum. Zaman imkan verirse bizzat Pozantı’ya gelerek, sizlerin bu asil ziyaretinize, bir iade-i ziyarette bulunmakta, benim için önemli olacaktır. Ziyaret sırasında, özellikle Çocuklar ve Gençler, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na, “ KEMAL AMACA” diye hitap etmelerinin de, Genel Başkanı son derece duygulandırdığı gözlendi.

İKİ KURULTAY DELEGESİ

CHP, İl Kadın Kolları Seçiminde güven tazeleyen, Yasemin Sarıeroğluları’nın listesinden, Kurultay Delegesi seçilen Fatma Kapuzda, İlçe Örgütünde bir İLK’i gerçekleştirmiş oldu.

Böylece, Pozantı CHP İlçe tarihinde, ilk defa iki bayan, Kurultay Delegesi olarak, Genel Başkanlık seçiminde, CHP Pozantı İlçe Örgütünü temsil ettiler. Bu gelişme, İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’nun da, Genel Merkez ve İl Genelindeki etkinliğinin de, çok önemli bir göstergesi oldu.

TEŞEKKÜR

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu Pozantı heyetine Ankara’da mihmandarlık yapan CHP Adana Millet Vekillerinden Elif Doğan Türkmen ve İbrahim Özdiş’e teşekkür etti. Kemal Kılıçdaroğlu’na ayrı bir bölüm ayırarak şunları söyledi:

Sayın Genel Başkanımızın, tartışılmayan insani yönü, Pozantı’lı Çocuklarımız ve Gençlerimiz ile, heyetimizi de ,çok büyük bir ölçüde etkilemiştir. Dönüşte, yaptıkları heyecanlı teşekkür beni çok duygulandırdı. Ve inanıyorum ki, CHP’nin ALTI OK’u ile şahlanan, bu Milli tavır her geçen gün, Pozantı da olduğu gibi, Ülke Genelinde de, dalga, dalga yayılacak ve 2019 seçimlerinde iktidarımızın temel taşlarını oluşturacaktır. Sayın Genel Başkanımızın bu “ASİL” davranışı asla unutulmayacak bir anı olarak, kendisini ziyaret eden Pozantı’lıların, hatıralarında ömür boyu yaşayacak olup kendisine, Minnet ve Şükranlarımı Saygı ile Sunuyorum” dedi.

Haber: Tamer ÜNAL

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER