1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’LININ AK PARTİ SEVDASINI GENEL MERKEZE GÖTÜRDÜ.

POZANTI’LININ AK PARTİ SEVDASINI GENEL MERKEZE  GÖTÜRDÜ.
Bu haber 05 Eylül 2022 - 14:11 'de eklendi ve 462 views kez görüntülendi.

İl Başkanı Mehmet Ay’dan Ziyaret:

POZANTI’LININ AK PARTİ SEVDASINI GENEL MERKEZE  GÖTÜRDÜ.

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, geçen hafta  Pozantı’ya gelerek, bazı ziyaretlerde bulundu. İlk ziyaretini, Ak Parti İlçe Binasına yapan Mehmet Ay’ı, İlçe Başkanı Necati Şen, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladılar. Başkan Ay, burada yaptığı toplantı ve konuşma da, 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu,  çalışmaların artarak devam ettirilmesi gerektiğini vurgulayarak, gelişmelerle ilgili olarak da, kendisinin sık- sık bilgilendirilmesini istedi.

MUHTARLAR

Sonrasında, muhtarlarla biraya gelen Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay, Muhtarların Ak Parti de  her zaman için, ayrı bir önemi ve yeri olduğunu belirtti.  Vatandaşlara yardımcı olmalarını, çözüm getiremedikleri konularda ise, İl ve İlçe Teşkilatlarından destek almalarını istedi. Muhtarların talep ve isteklerini dinledi. Notlar alarak  toplantıyı sonlandırdı.  

ESNAF

Başkan Ay daha sonra, beraberinde İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Pozantı esnafını ziyaret etti. Talep ve sorunlarını dinledi.

ESKİ BAŞKANLAR

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın, yaptığı ve en dikkat çekici olanı ise, İlçe Eski Başkanlarını tek- tek ziyaret etmesi oldu. Ay, yaptığı konuşmalarda Ak Partinin büyük bir aile olduğunu, vurguladı. Görev de olsun olmasın, her Ak Partilinin bu büyük oluşumun, önemli bir parçaları olduğuna değindi. Kendilerinden, mevcut yönetimle birlikte sahalarda vatandaşların yanlarında olmalarını istedi.  Başkan Mehmet Ay’ın yaptığı ziyaret sonrası, ilçe Eski Başkanlarının sanal ortam aracılığı ile, kendisine teşekkür etmeleri ise, vatandaşlar tarafından takdir ve beğeni topladı.   

NECATİ ŞEN  

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen ise, ziyaretler sonrası şu açıklamayı yaptı: “Sayın İl Başkanımızın bu ziyareti, bize güç katmıştır. Özellikle,  İlçe Eski Başkanlarımızı tek -tek ziyaret etmesi ise, Ak Partinin ne kadar vefalı bir siyasi birliktelik olduğunun da göstergesi olmuştur.

Kendisine, bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.  2023 seçimlerinde, Pozantı ve Pozantı’lının  tıpkı geçmişte olduğu gibi, yine Ak Partiye  olan desteklerinin, sınırsız ve sonsuz olacağına inanıyoruz. İleri ki günlerde ise,  gelecek olan ziyaretçilerimiz  Ak Parti Adana Millet Vekilleri olacaktır. Biz de,  Ak Parti Pozantı İlçe Teşkilatı olarak, sürdürmekte olduğumuz siyasi çalışmalarımızı  daha da genişleterek, nokta ziyaretleri yapacağız” dedi.

YASEMİN VURAL GÜNEY

 Ak Parti Kadın Kolları  Pozantı İlçe Başkanı Yasemin Vural Güney de, aynı konuyla ilgili olarak,  yaptığı açıklamada,  şunları söyledi:

“Adana İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay’ın Pozantı’ya gelmiş olması, İlçe Teşkilatımızda da,  heyecan ve hareketliliği artırdı. Bizde Kadın Kolları çalışmaları ile  ilgili olarak, bilgi sunumunda bulunduk.

Sayın İl Başkanımız, sonraki günlerde Adana İl Kadın Kolları Başkanımızın Sevil Can hanımefendinin de, beraberinde İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Pozantı’ya geleceğini söylemesi, bizde de şimdiden hareketliliği başlattı. Biz Kadın Kolları olarak, Pozantı’lıların sevincinde üzüntüsünde ve diğer tüm sosyal etkinliklerinde yer alıyoruz.  Ayrıca, ev ve mahalle ziyaretlerinde de tutuğumuz notları İl Başkanımız Mehmet Ay’a, hem de İl Kadın Kolları Başkanımız Sevil Can hanımefendiye de sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

BURAK ÜNAL

Ak Parti Pozantı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal’da, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Değerli Büyüğümüz, Ağabeyimiz, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ay, kendisiyle birlikte 2023  seçim heyecanını da birlikte Pozantı’ya getirmiştir. Bu geliş, sadece İlçe Teşkilatlarımızı değil  ziyaret yaptığımız her kesim de de aynı  coşku ve sevinci  yaratmıştır. Kendisinin, biz gençleri de  aynı şekilde motive ederek, heyecanına ortak etmesi, bizi son derece mutlu kılmıştır” dedi.  

AY’DAN TEŞEKKÜR

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, ziyaretlerin bitimi sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, Pozantı Ak Parti  İlçe Teşkilatında gördüğü, birlik, beraberlik, heyecanını görmekten dolayı, büyük mutluluk duyduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Buradan, Ankara’ya Genel Merkeze  giderken, Pozantı İlçe Teşkilatımızın  çalışma heyecanını da, birlikte götürüyorum. Yapacağım görüşmelerde, Pozantı ve Pozantı’lının Ak Partiye olan  sevdasının  giderek artıyor olmasını görmüş olmamın da, manevi hazzını Genel Merkez Yöneticilerimizle paylaşacağım. Yanı sıra, ziyaretlerimde Pozantı’lıdan gördüğüm ilgiyi daha da güçlendireni ise,  İlçe Eski Başkanlarımızın Ak Partiye olan hizmet heyecanlarından, hiçbir şey kaybetmiş olmadıklarını, görerek yaşamış olmamda, 2023 seçimlerinin kaderinin Pozantı’da şimdiden belli olduğu hissini  yaratmıştır. Bu ziyaretim dolayısıyla, gördüğüm sıcak ilgiden dolayı, herkese ayrı- yarı teşekkür ediyorum” dedi.   ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER