1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

POZANTI’NIN NABZI AYAKKABICI VEDAT PEKCAN’NIN ORDA ATIYOR.

POZANTI’NIN NABZI AYAKKABICI  VEDAT PEKCAN’NIN ORDA ATIYOR.
Bu haber 11 Haziran 2018 - 10:53 'de eklendi ve 1.110 views kez görüntülendi.

POZANTI’NIN NABZI AYAKKABICI

VEDAT PEKCAN’NIN ORDA ATIYOR.

Vedat Pekcan, işinin ehli bir zanaatkar. Sadece, Pozantı da değil, çevrede de tanınan ve sevilen bir kişiliğe sahip.Dile kolay. Yarım asrı, yedi yıl aşan, ayakkabı tamirciliğinde artık, usta değil, ordinaryüs olmuş.Atatürk Caddesinde, yıllardır kullandığı işyerini, Hal Binası karşısındaki, ara sokağa taşıması sonrası, çevreye de bir canlılık geldi.

Çünkü, Vedat Pekcan’nın iş yerin deki güler yüzlülüğü, kendisini bir sevgi markası haline getirmiş.Dükkanına, sabahtan başlayan ziyaretçi akını, akşam kapanana kadar aralıksız devam eder gider.

Pek çok Pozantı’lı, Vedat Pekcan’nın işyerinde, siyaset başta olmak üzere, ekonomiyi ve Ülkedeki diğer gelişmeleri karşılıklı, hoş sohbet ortamı içerisinde paylaşırlar.Kimlerin gelip geçtiğini, hangi isimlerin, bu dost meclisinde, hangi anılarını anlattıklarını, akılda tutmak mümkün değil.Ama şu bir gerçek, Vedat Pekcan’nın mekanı, Pozantı’daki sosyal oluşumun paylaşıldığı, bir sevgi meclisi halini almış.Vedat Pekcan, yıllardır kendisine gösterilen, bu ilgiyi asla istismar etmeyen, hoşgörüyü hep ön planda tutan ve insanların, kuş gibi yükseldikçe küçüldüğünü, hedef edinmiş bir isim olarak, sevilen bir kişiliğe de sahip olmayı da, devam ettiriyor.

Fotoğraf -Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER