1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı’nın Şikayet Rekortmeni İLYAZ DAŞKAN

Pozantı’nın Şikayet Rekortmeni  İLYAZ DAŞKAN
Bu haber 31 Temmuz 2017 - 11:18 'de eklendi ve 996 views kez görüntülendi.

Pozantı’nın şikayet rekortmeni

İLYAZ DAŞKAN

Her yerde, bazı renkli insan tipleri vardır. Bunlar, esprileri ile, çok konuşmaları ile, dedikoduları ile, laf taşımalarıyla, siyasetteki ayak oyunlarıyla, kendilerince gündem olduklarını düşünürler.

Pozantı’nın şikayet rekortmeni, Yurt Partisi İlçe Başkanı İlyaz Daşkan ise, nev-i şahsına münhasır bir tiptir. Verdiği şikayet dilekçelerinin sayısını, kendisinin de bilmediği bir gerçek.Bu İlyaz Daşkan’nın, geçtiğimiz hafta, Pozantı Belediyesine verdiği bir dilekçe ve bunun, sözlü olarak yetkililere iletimi ise, tam anlamı ile İBRETLİK.Daşkan, hem yazılı hem de Sözlü açıklamasında, Pozantı içerisindeki, belli bir kesimdeki ağaçların, kesilmesini istiyor. Sebebi ise, devamlı yürüyüş yaptığı ve kaldırımları süsleyen bu ağaçlardan dolayı zaman, zaman, yola çıkmak zorunda kaldığını, bundan dolayı da, kendisine bir aracın çarpmasının, her an mümkün olabileceğini belirtiyor. Böyle bir olasılığın gerçekleşmesi halinde ise, sorumlusunun da, belediye yetkilileri olacağını da belirtmiş.

Biz bu haberi duyunca, hayretler içeresinde kaldık. Bir insanın, kendi egosu uğruna, ağaçların kesilmesi isteği ile, dilekçe vermesini hafızalarımız almadı. Yetkililer ise, böyle bir dilekçe karşısında, şaşırıp kaldıklarını ifade ediyorlar.Bu, İlyaz Daşkan’nın yeni ve ilk şikayetlerinden birisi değil. Ama, kendisinin yaptığı öyle bir davranış var ki, bunun izahı da mümkün değil.Zafer Mahallesi çıkışında, bir bölümü kendisine tapulu, kalanı ise Hazine arazisine ait üzüm bağında, bir belediye hizmetinin, yerine getirilmemesi için, akıllara durgunluk veren bir karşı çıkışı var.

Bu yıl, öğretime başlayacak olan, Yüksek Okulu ana yola bağlayacak olan ve hazine arazisi üzerinde bulunan, İmar dada yol olarak belirtilen, bir bölümü açtırmamak için, akla gelmeyen bin bir türlü mazeret üretmeye devam ediyor. Yanı sıra, Hazine arazisine de sahiplenmeyi sürdürüyor.
Şimdi merak edilen konu ise, Yüksek Okul açılmadan, yetkililer bu imarlı yolu açabilecek mi? Yoksa, Pozantı’nın şikayet rekortmeni İlyaz Daşkan karşısında, tepkisiz kalmaya devam edecekler mi?

Haber Tamer Ünal

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER