1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“POZANTI’YA PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”

“POZANTI’YA PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”
Bu haber 19 Şubat 2024 - 11:14 'de eklendi ve 346 views kez görüntülendi.

ALİ AVAN  BENGÜ TÜRK TV’NİN  KONUĞU OLDU:

“POZANTI’YA PROJELERİMİZLE GELİYORUZ”   

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Bengü Türk TV’nin konuğu oldu. 16 Şubat 2024 Cuma gün Saat 11.30’da Bengü Türk TV’de canlı yayına çıkan Ali Avan, Pozantı ile ilgili projelerini özetledi. Kendisinin de genç bir Belediye Başkan adayı olması nedeni ile de,  projelerin de  gençliğe çok önem verdiğini belirterek Bub konuyla ilgili olarak da şunları söyledi:

 TURİZM  VE YAŞLILAR YURDU

“Pozantı’nın turizm açısından çok önemli bir güzergah üzerinde bulunuyor. Boğaz yöresinde şimdiye kadar yapılmamış olan önemli turizm yatırımlarını hayata geçireceğiz. Bunların başında  boğaz da bulunan  kanyona bir  cam teras  yapacağız.  Ayrıca, bu kanyonda rafting faaliyetlerinin  hayata geçirilmesi de yine projelerimizin arasında yer alıyor.

Bir diğer önemli hizmetimiz ise, yaşlılar  bakım yurdunu,  Pozantı Belediyesi olarak ilçeye kazandırmaktadır.  Diğer kırsal kesim yerleşim yerleri ile ilgili olarak da,  konumlarına göre belediye hizmetlerini vatandaşlarımıza  ulaştıracağız” dedi.

 ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

Cumhur İttifakı Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, Üretken Belediyecilik kapsamında da  Pozantı’lı kadınlara  ve üreticilere yapılacak desteğin önemli bir tutacağını belirtti  01 Nisan 2024 Pazartesi sabahından itibaren de Pozantı Belediye Başkanı olarak çalışmalarına  start vereceğini belirtti.   

TAKDİM EDECEĞİM

Cumhur İttifakının Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan, konuşmasının son bölümünde ise, yaptığı bir konuşma da,  kendisini izleyenlere önemli bir mesaj vererek şunları söyledi:

“ 01 Nisan 2024 sabahı Pozantı’lının onayı ve oyları ile, alacağım Belediye Başkanlığı mazbatasını, Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli  ile, Cumhurbaşkanımız   ve Ak Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, takdim edeceğim” şeklinde konuşarak sözlerini noktaladı. Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER