1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Pozantı’ya TOKİ müjdesi

Pozantı’ya TOKİ müjdesi
Bu haber 19 Şubat 2017 - 16:19 'de eklendi ve 2.120 views kez görüntülendi.

Pozantı’ya TOKİ müjdesi

Vali Demirtaş, Kaymakam Tengir ve Mal Müdürü Akçay elele verdi, konut sorununa çözüm getirdi…

Pozantı’da yıllardır gündemde olan ancak bir türlü netleştirilemeyen TOKİ Konutları konusunda çalışmalar hızlandırıldı. Özellikle dar gelirlerinin büyük bir heyecanla takip ettiği toplu konut projesi nihayet hayata geçiyor.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın Pozantı’ya olan ilgisi TOKİ’nin projelendirme aşamasına gelmesinde en önemli adımlardan birisi oldu. 100 konutluk, sosyal donatıları da bulunan toplu konutların, bölgedeki konut açığını da kapatacağı ileri sürüldü. Kent estetiğinin sağlanması, imarlı ve düzenli kentleşme açısından da önemli olan toplu konut projesinin gerçekleşmesini bekleyen dar gelirli vatandaşlar; gelişmeleri büyük bir dikkatle takip ediyor.

Vali Demirtaş, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir’e ve sonrasında da Milli Emlak kökenli Mal Müdürü Mücahit Akçay ile birlikte proje olarak başlattıkları TOKİ çalışmalarında alınan mesafeyi Mal Müdürü Akçay gazetemize şöyle özetledi:

“Pozantı’da TOKİ konutlarına gerçekten ihtiyaç olduğu, ilçenin son yıllardaki yapılaşmasıyla birlikte konut açığa açığa çıktı. Göreve başladıktan sonra bu konuya araştırarak, Milli Emlak Müdürlüğü’müze ait arsaların TOKİ’nin yapacağı projeye müsait olup olmadığı hususunda bir karar arefesinde iken, bu konunun Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ve Pozantı Kaymakamımız Sayın taner Tengir’in de gündeminde olduğunu öğrendim. Bu gelişme beni daha da heyecanlandırdı. Durumu Sayın Kaymakamımıza ve onun aracılığıyla da sayın valimize iletme fırsatını elde etmiş oldum. Sayın valimiz olaya çok sıcak baktı ve Kaymakamımıza verdiği talimatla derhal TOKİ konukları için gereken arsalarla ilgili talimatlarını derhal uygulamaya koyarak, makamına ilettim. Pozantı için son derece olduğuna inandığım bu çalışmaları olumlu sonuç vereceği konusunda da her geçen gün umutlarım daha da artmaktadır.

TOKİ Başkanlığı’na da Sayın Valimiz ve Sayın Kaymakamımız aracılığıyla oluşturulan projenin bir an önce iletileceğini öğrenmiş olmam, beni fazlasıyla gayretlendiriyor” dedi.

haber Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER