1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Prensesi nişanladık

Prensesi nişanladık
Bu haber 04 Aralık 2017 - 9:53 'de eklendi ve 949 views kez görüntülendi.

Birincioğlu Ailesi’nin güzel kızı Cemile ile Gün Ailesi’nin yakışıklı oğlu Ahmet muhteşem bir tören ile evliliğe ilk adımlarını attılar

Prensesi nişanladık

Gazeteci Şencan Birincioğlu’nun dünyalar güzel kızı Cemile ile Gün Ailesi’nin yakışıklı oğlu Ahmet, Menekşe Düğün Salonu’nda yapılan görkemli bir nişan tören ile mutlu bir yuva kurmanın ilk adımını attılar. Gazetecilerin Prensesi Cemile böylece gelin adayı oldu.

 

Nişanlanan Cemile ile Ahmet’ti ama mutluluk halkaları anne ve babaların gözlerine yansımıştı. Behiye – Şencan Birincioğlu ile Besime – Cumalu Gün çifti evlatlarının mutluluğa giden yoldaki adımlarını heyecanla izlediler.

İki gencin yaşamlarını birleştirmedeki ilk adımlarının atıldığı Menekşe Düğün Salonu’ndaki coşku aylarca konuşulacağa benziyor. Çünkü, Nişan töreninden çok destansı bir coşkunun yaşandığı gece dillere destan oldu bile.

Birincioğlu ve Gün Aileleri’nin fertleri başta olmak üzere Cemile ile Ahmet’in arkadaşları pisti biran bile boş bırakmadılar. Romantik danslari, çiftetelliler ve halaylar izleyince coşku tavan yaptı. Süleyman Demirel Bulvarı ilk kez böyle muhteşem bir nişana tanık oldu.

Cemile ve Ahmet aileleri ve kendileri yalnız bırakmayan arkadaşlarına hem teşekkür ettiler hem de , “Örnek bir aile olacağız. Evlilik yolunda ilk adımımızı attık, bundan sonra da sağlam adımlarla devam edeceğiz” dediler. Gecenin Prensesi Cemile Birincioğlu’nun herkesin çok beğendiği kıyafetin ise Yeşim Şen ve Kıymet Tülek imzalıydı.

Kayınbaba adayı Şencan Birincioğlu ise, “Bugün gerçekten heyecanlandım. Kızımızın mürüveti için evlilik yolunda ilk adımı atarak nişan yüzüklerini taktık. Bir baba için mutluluğumuzu tarif edemem ve bu güzel günde dostlarımızı, meslektaşlarımızı yanımızda görerek bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederim” diyerek, mutluluğunu dile getirdi.

Gece boyunca nişanlı çiftleri yalnız bırakmayan davetliler nişan pastası kesilirken, gençlerin etrafında mutluluk çemberi oluşturdular. Davetliler nişan töreninde bol bol halay çekerek, pisten hiç inmediler. Gecenin sonunda ise aileler bir hatıra fotografı çektirdiler.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER