1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

PROTOKOL’DEN ŞEHİT ZİYARETLERİ

PROTOKOL’DEN ŞEHİT ZİYARETLERİ
Bu haber 04 Eylül 2017 - 16:01 'de eklendi ve 903 views kez görüntülendi.

PROTOKOL’DEN ŞEHİT ZİYARETLERİ

Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Durmuş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Tayfun Kılınç, Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, eşleriyle birlikte bayram öncesi duygusal ziyaretler yaptılar.

Geçtiğimiz ay içerisinde, hain pkk’nın kalleş kurşunlarıyla şehit olan Özel Harekat Polisi Erhan Konuk, şehitlerimizden Tır ile Askeri araç taşırken yine, hain pkk’nın mayınlı tuzağında şehit olan, Tır Şoför Mustafa Yılmaz önceki yıllarda PKK’nın şehit ettiği, Üst Teğmen Muhammet Ali Demir, Şehit Jandarma Zafer Sabancı’nın ailelerinin yanı sıra, Kalleş PKK’nın Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğüne yaptığı hain saldırıda şehit olan, Polis memurları, İsa İpek, Serdar Kazar’ın Adana’daki aileleri Kaymakam Taner Tengir ve beraberindekiler tarafından, eşli olarak ziyaret edilerek unutulmadılar.

Kaymakam Taner Tengir, şehit ziyaretlerin de yaptığı konuşmalarda, tüm şehitlerimizin aziz hatıralarının yüreklerimizde daima yaşatılacağını, devletin her zaman ve her koşulda, onların milletimize emanetleri olan, ailelerinin yanında olunacağını ifade etti. Şehit aileleri de Kaymakam Tengir ve beraberindekilerin yaptıkları bu ziyaretten güç aldıklarını belirterek, bir kere daha devletin yanlarında olmasından dolayı, duydukları güven ve gördükleri ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Haber : Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER