1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

RAFET AVAN DÖRT MECLİSTE DE VAR.

RAFET AVAN DÖRT MECLİSTE DE VAR.
Bu haber 27 Mayıs 2019 - 8:33 'de eklendi ve 2.605 views kez görüntülendi.

RAFET AVAN DÖRT MECLİSTE DE VAR.

Aktif siyasete, MHP ‘den büyük bir çıkışla başlayan, Pozantı Belediye Meclisine, kontenjandan birinci sıradan seçilen ve bu konumu ile de, aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de olan Rafet Avan, bunlarla yetinmedi.Geçtiğimiz Hafta içerisinde yapılan seçimler de Rafet Avan, önce Cumhur İttifakından Çukurova Belediyeler Birliği Meclis Üyesi oldu. Sonrasında yapılan, Türkiye Belediyeler Birliğinin de aynı birlikteliğinden Meclis Üyeliğine seçildi. Böylece Rafet Avan, aktif siyasete adım attığı ilk yerel seçimlerde, dört meclis üyeliği ile, sadece Pozantı’nın değil, Adana’nın da dikkat çeken bir siyasi ismi haline geldi.

ÇAY’DA ÜYE

Türkiye Belediyeler Birliğinin, bir başka Pozantı’lı Üyesi ise, Büyükşehir Belediye Meclisinin de, en kıdemli başkanlarından birisi olan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay oldu.

Çay, sanal ortamından paylaştığı teşekkür mesajında, Cumhur İttifakından   Türkiye Belediyeler Birliğinin, 9 Belediye Başkanından biri olarak, Türkiye Belediyeler Birliğine seçilmesinden dolayı, mutlu olduğunu belirtti. Aynı şekilde, kendisi gibi seçilen Rafet Avan’a   ve diğerlerine de, başarılar diledi.

TAŞPINAR YEDEKTE

Pozantı Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Meclisinin Cumhur İttifakının, bir diğer Pozantı’lı ismi olan Durmuş Taşpınar’da, Türkiye Belediyeler Birliği Meclisinin, 3. Sıradan yedek üyesi oldu.

ÖZEL HABER: Hayriye Eroğlu

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER