1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“RAHAT SAYFA”

“RAHAT SAYFA”
Bu haber 30 Haziran 2019 - 13:42 'de eklendi ve 1.252 views kez görüntülendi.

Yaşamdan ve Hayallerimizden Umudumuzu Kesmeyelim.

Küresel iklim değişikliğinin yanı sıra, ekonomik çıkmazlar insanoğlunun, umut ve yaşam hayalini de alıp götürüyor. İnsanları, mutsuz ve umutsuz kılıyor.
Geçmişteki yaşanan güzel anıları ve zevkleri ise, sadece hayal ve hatıra olarak bırakıyor.Milli Mücadelenin Kalesi, POZANTI GAZETESİ olarak, umutsuzluğun ve mutsuzluğun yerine, yaşam zevkini tattırabilmek ve yaşatabilmek için, bu hafta değişik bir yayın sunumunu, sizlerle paylaşıyoruz.
Hayata adlarını kazımış pek çok bilgenin, deneyimlerinden kaynaklanan unutulmaz söylemlerine, sütunlarımıza yer verirken, güzellikleri de birlikte yaşayacağımıza inanıyor, “ HAYALİ OLMAYANIN, HAYATI DA OLMAZ” söylemi ile sizi “RAHAT SAYFA” başlığı altında, orta sayfamızla buluşturuyoruz. ( Tamer ÜNAL)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER