1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

RAMAZAN AYI 27 MAYIS DA BAŞLIYOR

RAMAZAN AYI 27 MAYIS DA BAŞLIYOR
Bu haber 21 Mayıs 2017 - 12:17 'de eklendi ve 1.001 views kez görüntülendi.

RAMAZAN AYI 27 MAYIS DA BAŞLIYOR

İçerisinde Kadir gecesi bulunmayan, bin aydan daha hayırlı olan, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını, 27 Mayıs 2017 Cumartesi gününden itibaren, tutmaya başlayacağımız oruçla idrak etmeye başlayacağız.

26 Mayıs 2017 Cuma gecesinden itibaren, sahurla başlayacak olan, Mübarek Ramazan Ayı, başta ülkemiz olmak üzere, diğer Müslüman ülkelerde de, büyük bir manevi zevk içerisinde oruç tutularak kutlanacak., teravih namazları kılınacak, eller semaya yüce ALLAH’dan af ve rahmet dilemek üzere açılacaktır.

Ramazan ayının en kutsal gecesi olan ve son üç gününde aranan, Mübarek Kadir Gecesini ise, 21 Haziran 2017 Çarşamba gün kutlayacağız.

Ramazan Bayramını ise, 25 Haziran 2017 Pazar gününden itibaren, kutlamaya başlayarak, 27 Haziran 2017 Salı günü nihayete erdireceğiz. Bu vesile ile başta, yüce milletimiz olmak üzere tüm İslam aleminin de, Mübarek Ramazan ayını Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramlarını şimdiden kutluyor. Birlik, beraberlik, sevgi ve sayı dolu bir Ramazan ayı geçirmemiz dileği ile, saygılarımızı sunuyoruz. Pozantı Gazetesi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER