1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

RAMAZAN BAYRAMINI VE POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNU KUTLUYORUZ.

RAMAZAN BAYRAMINI VE POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNU KUTLUYORUZ.
Bu haber 08 Nisan 2024 - 9:37 'de eklendi ve 191 views kez görüntülendi.

RAMAZAN BAYRAMINI VE POLİS TEŞKİLATININ KURULUŞUNU KUTLUYORUZ.

İslam Aleminin nuru, on bir ayın sultanı Ramazan Ayının bitimi sonrası kutlayacağımız, Mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla piyasalar hareketlendi.  Ekonomide canlılık işaretleri görülmeye başlandı. Vatandaşlar alış-veriş için çarşı ve pazarlara akın ettiler.

Özellikle çocuk giyim eşya alışverişlerinde  artışlar gözlendi.  Emeklilere verilen Bayram ikramiyeleri de, nispeten bu canlılığa katkı sağladı. Pozantı da da,  geçtiğimiz Cuma gününden itibaren, Atatürk ve Alay Yolu Caddelerinde hareketlilik yaşanmaya başladı.

 Vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulmakta zorlandılar. Giyim  mağazalarının yanı sıra süper marketlerde de alışveriş canlılığı yaşanıyor.

Mübarek Ramazan Bayramının ilk günü olacak olan, 10 Nisan 2024 Çarşamba gün, Bayram Namazı sonrası geleneksel olarak merkez ve diğer camiiler de Bayramlaşma yapılacak. Pozantı’lı gurbetçilerde, Pozantı’ya gelmeye başladılar. Havaların normal seyrinde gitmesi de Bayram canlılığını etkiledi. 

Bayram boyunca siyasi partiler karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret ederek bayramlaşacaklar.  Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, İslam Alemine Milletimize Pozantı’lılara  hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

POLİS GÜNÜ

10 Nisan Çarşamba gün kutlayacağımız bir başka milli gurur günümüz ise, Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 179. Yıldönümü olacak.

Gün dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtına konulacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Şanlı Bayrağımız göndere çekilecek,  günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar, ziyaret ve etkinlikler yapılacak.

BAŞKAN AVAN’ININ İLK’İ

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, göreve başlaması sonrası Başkanlığının ilk Ramazan Bayramı ile, Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümündeki tören ve etkinlerde Belediye Başkanı olarak ilk defa yerini alacak. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER