1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

RASİM İLGÜN HAYATA VEDA ETTİ

RASİM İLGÜN  HAYATA VEDA ETTİ
Bu haber 13 Nisan 2020 - 9:24 'de eklendi ve 639 views kez görüntülendi.

RASİM İLGÜN  HAYATA VEDA ETTİ

CHP Pozantı İlçe Örgütünün sevilen isimlerinden, Rasim İlgün’nün vefatı üzüntü yarattı.

Siyasi çizgisinden, ödün vermemesi ile bilinen İlgün, yıllarca partiye emek vermiş ve bir dönemde, başkan yardımcılığı gibi önemli bir görev üstelenerek, partisinin çalışmalarına katkı koymuştu. Rasim İlgün’nün ölüm haberi, CHP İlçe Örgütünün yanı sıra sevenleri tarafından da, üzüntü  ile karşılandı. CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, partilisi Rasim İlgün’nün ölüm haberini, sosyal medya aracılığı ile duyurarak aşağıdaki görüşü paylaştı:

“ Değerli parti emektarımız, büyüğümüz Rasim İlgün amcamızı, Kaybetmenin üzüntüsü  içeresindeyiz. Kendisine Allahtan Rahmet,  ailesi ve parti örgütümüze dostlarına  ve sevenlerine de başsağlığı dilerim.”

Rasim İlgün, Pozantı Merkez Camiinde Kılınan Cenaze Namaz sonrası, CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, yakınlarının virüs nedeni ile çok az bir katılımcının eşliğinde, Pozantı Yeni Mezarlığın da toprağa verildi.

Milli Mücadelenin Kalesi Pozantı Gazetesi olarak, Rasim İlgün’e Allah’dan Rahmet, kederli ailesine ve CHP İlçe Örgütüne Başsağlığı dileriz.  ( Haber Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER