1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Recep KOCA’dan yemek

Recep KOCA’dan yemek
Bu haber 19 Mart 2017 - 14:04 'de eklendi ve 1.184 views kez görüntülendi.

Recep KOCA’dan yemek

Adana Büyükşehir Belediyesinden Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne atanan, kısa zamanda İlçeye adapte olan, Recep Koca bir yemek verdi.

Fen İşleri Müdürü Recep Koca, amacının belediye personelinin birbirleriyle kaynaşmasının yanı sıra, zorlu kış şartlarına karşı verilen mücadelede de, mesai arkadaşlarının, yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunmasından dolayı, yorulduklarını ve bir anlamda da bu yemeğin “ Yorgunluk Çıkarma ve Moral Desteği” olarak, verildiğini ifade etti.

Recep Koca’nın yemeğine, Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Belediye Başkan Yardımcısı Hasibe Gültepe, İmar Müdürü Nida Özer, Yazı İşleri Müdürü Metin Kaya, Muhasebe Müdürü Osman Pekcan, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Öztürk, Koordinatör İsmail Canatan ile diğer bürokratlar ve belediye personeli katıldı.

Yemek dolayısıyla bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Fen İşleri Müdürü Recep Kocan’nın, bu sosyal davranışının takdire değer olduğunu, kendisine teşekkür ettiğini belirterek, şunları söyledi:

“Belediye çalışanları Pozantı’nın en büyük ailesidir. Bu aile, halka hizmet anlayışla çalışmalar aralıksız sürdürecektir. Sizlerin başarısı, belediyemizin başarısıdır. Belediyemiz, her geçen gün daha güzel hizmetlere imza atacaktır. Yürüttüğümüz tüm hizmetleri , halkımızın istekleri doğrultusunda ve İlçemizin geleceği için yapıyoruz dedi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen yemek, hoş ve samimi bir sohbet içeresinde sona erdi. Katılanlar Fen İşleri Müdürü Recep Koca’ya bu davetinden dolayı teşekkür ettiler.

Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER