1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

RECEP KOCA’NIN BABA ACISI

RECEP KOCA’NIN BABA ACISI
Bu haber 18 Aralık 2017 - 11:13 'de eklendi ve 1.219 views kez görüntülendi.

RECEP KOCA’NIN BABA ACISI

Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürü, İnşaat Mühendisi Recep Koca, baba acısıyla sarsıldı. Ülkücü kökenden gelerek, MHP Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de aynı zamanda, dava ve yol arkadaşı olan, Osmaniye MHP İl Başkanlığı görevini de uzun süre yürüten, Ertuğrul Koca kalbine yenik düştü.

Koca’nın bu ani ölümü, MHP camiasında, büyük bir üzüntüye yarattı. 10 Aralık 2017 Pazar gün, öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrası, memleketi Osmaniye’de, toprağa verilen Ertuğrul Koca’nın, cenazesinde MHP’li Belediye Başkanları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin aynı gün, Ankara’da yaptığı toplantı da, hazır bulunmaları nedeni ile, defin töreninde hazır bulunamamışlardı.

ACIYI PAYLAŞTILAR

Ertesi gün olan, 11 Aralık 2017 Pazartesi gün ise, Merhum Ertuğrul Koca’nın evi, taziye ziyaretçileri ile, doldu taştı. Ankara’dan dönen, MHP İl Başkanı Sertan Duran, Osmaniye Millet Vekili Muharrem Varlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile, diğer Belediye Başkanları ve Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal’dan oluşan kalabalık bir gurup, Koca ailesini derin üzüntüsüne ortak oldular.

ARAÇ KALDIRILDI.

Pozantı Fen İşleri Müdürü, Recep Koca’nın da babası olan, Merhum Ertuğrul Koca’nın, cenazesine katılım için, Pozantı Belediyesi de araç kaldırdı. Recep Koca’nın, mesai arkadaşlarının yanı sıra, Pozantı’lı Muhtarlarda, bu acılı gününde, kendisini yalnız bırakmadılar.Milli Mücadelenin Kalesi, Pozantı Gazetesi olarak, Merhum Ertuğrul Koca’ya, Yüce Allah’tan rahmet, Recep Koca’ya ve şahsında, ailesine Başsağlığı dileriz.

Haber: Hayriye EROĞLU

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER