1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Referandum Ak Parti’nin değil Milletimizin seçimidir.

Referandum Ak Parti’nin değil  Milletimizin seçimidir.
Bu haber 05 Şubat 2017 - 14:21 'de eklendi ve 1.330 views kez görüntülendi.

AK Parti İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy:

Referandum AK Parti’nin değil

Milletimizin seçimidir

Ak Parti 57. Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı Pozantı Akün Tesislerinde yapıldı. AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni başta olmak üzere Adana milletvekillerinden Fatma Gül Demet Sarı, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Güler, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, çevre İlçe Başkanları, Koordinatörler, Muhtarlar, Mahalle Yöneticileri, Pozantı Ak Parti İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları başkanları ve partiler katıldılar.

Ak Parti Pozantı İlçe başkanı Yusuf Arısoy, 57. Genişletilmiş Danışma Meclis Toplantısı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikli olarak 15 Temmuz ve diğer tüm şehitlerimize tanrıdan rahmet diliyor, gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, yakınlarının acılarını paylaşıyoruz…
Çorum masaj salonu
TBMM tarafından kabul edilen ve Nisan ayında referanduma sunulacak olan Anayasa Değişikliği ile ilgili olarak partililerimizi bilgilendirdik. Toplantımıza katılan partililerimize ve davetlilere referandumda izlenecek olan yol haritası hakkında bilgi verdik, sorularını cevapladık.

Anayasa değişikliği bilindiği gibi Mecliste iki partinin birlikte hazırladığı, gerek komisyonlarda ve gerekse de TBMM genel kurulunda kabul edildi ve referandumla halkımızın önüne getirilecek. Bu Anayasa Değişikliği rejim değişikliği asla değildir. Ayrıca tek başına AK Partinin seçimi değildir. Milletimiz referandumda daha güçlü bir Türkiye’yi oylayacak. Bizler yapılmak istenen Anayasa Değişikliği ile ne yapılmak istendiğini, değişikliğin ne getirdiğini ve hedeflerini, vatandaşlarımıza geniş şekilde açıklayacağız.

Bu asla ‘Başkanlık Sistemi’ olmayıp, Cumhurbaşkanlığı Yönetimidir. Vatandaşlarımız referandumda yapacağı olumlu tercih ile sadece yönetim sistemini değiştirmiş olacak. Ayrıca sadece Cumhurbaşkanını değil, kendilerini yönetecek olan bakanları ve milletvekillerini de seçmiş olacak.

Referandumda her vatandaşın oyuna saygımız vardır. Milli iradenin tecelli etmesini önlemek isteyenlerin yaptıkları oyunları ve olumsuz karalama girişimleri bizi çalışmalarımızdan alıkoymayacaktır.

Anayasa Değişikliği, Cumhurbaşkanımız tarafından onaylandıktan sonra Resmi Gazetede yayınlanarak, nisan ayında yapılacak olan referandumla halkımızın önüne gelecek ve son süze milletimiz verecektir.

Bizler girdiğimiz her ortamda ülkemizde, bir asırlık aradan sonra hızlı bir büyüme olacağını açıklıyoruz. Türk siyasi tarihinde hükümetler ve Cumhurbaşkanları tarafından pek çok defa tartışmaya açılan bu konu, Cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa başarılı bir çalışma haline getirilip, meclis oylamasından sonra yine ilk defa milletin onayı için referanduma sunuldu. Milletimiz; önüne konulan sandığa giderek özgürce iradesini yansıtacaktır. Muhalefetin her türlü olumsuz girişimleri, engelleme çabaları ve zaman zaman kürsü işgallerine rağmen, Anayasa Değişikliği TBMM’de komisyonlarda ve genel kurulda uzun mesailer harcanarak yapılan çalışmalar sonunda, önemli bir çoğunlukla kabul edildi ve milletimizin onayına sunuldu. Bu çalışmanın milletin önüne getirilmesinde oylarıyla katkıda bulunan milletvekillerimize teşkilatımız adına teşekkür ediyorum.

Startını verdiğimiz referandum çalışmalarının başarılı bir şekilde devam etmesi için genel merkezimiz tarafından verilen talimatlar doğrultusunda ilçe teşkilatı başta olmak üzere Kadın ve Gençlik Kolları ile mahalle teşkilatlarımız ve sandık görevlilerimizle birlikte toplantılar yaptık. Bu toplantılarda Türkiye’nin kalkınması ve bölgesinde güçlü bir devlet haline gelmesi için Cumhurbaşkanlığı Sisteminin önemini anlatarak, bu sistemin diktatörlüğe ve tek adam rejimine yolaçmayacağını, Cumhuriyeti ortadan kaldırma girişimi olmadığını açık bir şekilde anlatıyoruz. Parti çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. İnanıyoruz ki; yaptığımız bu disiplinli çalışma ile Nisan ayında yapılacak olan referandumda ve 2019’da yapılacak olan genel seçimler ile sonrasında gerçekleştirilecek yerel yönetimler seçimlerinde de iddialıyız. Girdiğimiz her seçimden başarıyla çıkacağımıza, Pozantı’mızda AK Partili bir belediye olacağına inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte de partililerimiz ve milletimizle birlikte AK Parti’yi daha büyük başarılara taşıyacağız. Bunun için toplumun tüm kesimlerine partimizi ve davamızı anlatmaktan başka bir işimiz olmayacak” diye konuştu.Arısoy’un ardından AK Parti Pozantı İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Gani Ergül ile Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş da birer konuşma yaptılar ve Anayasa Değişikliği hakkında partililere bilgi verdiler.

Yapılan konuşmaların ardından toplantıya katılanlar, referandumdan “EVET” oyu çıkması için çalışmaların eskisinden daha büyük bir coşkuyla devam etmesi için her partiliye büyük görev düştüğünü dile getirdiler.

Haber: Hayriye EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER