1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Saadet Partisi 6. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı.

Saadet Partisi 6. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı.
Bu haber 30 Eylül 2019 - 9:25 'de eklendi ve 716 views kez görüntülendi.

Saadet Partisi 6. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı.

“SADIK PİNEGÖZ GÜVEN TAZELEDİ”

Saadet Partisi, Pozantı İlçe 6. Olağan Kongresi, geçtiğimiz hafta içerisinde, Adana ve Ankara’dan gelen, önemli isimler ve yoğun bir kalabalığın katılımı ile yapıldı.Sadık Pinegöz güven tazeledi.

KATILIMCILAR

Adana’dan gelen Saadet Partililerle bütünleşen, Pozantı İlçe Teşkilatının Olağan Kongresine,  Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak, Muhammet Çelebi Keyhıdır, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok’da katıldı.  Kongrenin Divan Başkanlığını, Saadet Partisinin 2009 Pozantı Belediye Başkan Adayı olan, Mehmet  Emin Adıgüzel yaptı.

KONUŞMA

Kongrenin açış konuşmasını, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Yakup Budak yaparak, birlik ve beraberliğin önemine değinerek özetle, şunları söyledi: “ İnsanların yüzlerinin gülmesi için, birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır.  Bu kongremizin Pozantı’ya, Partimize ve Ülkemize, hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İL BAŞKANI GÖZÜTOK

Heyecan ve coşkunun yaşandığı kongrenin, diğer konuşmacısı ise, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok oldu ve şunları söyledi:

“Toplumumuz kutuplaşmaktadır. Birlik- beraberlik ve kardeşliğin hakim olması gereken bir dönemdeyiz. Dünyanın gözü Türkiye’nin üzerindedir. Bu Milletin değerleri, İslam’dır. Bayraktır. Vatandır. Bütün bunların ön planda olması, birlik ve beraberliğin, yani kardeşliğin sağlanması lazımdır” dedi.

SEÇİMLER

Seçimler sonrası, Sadık Pinegöz güven oyu tazeleyerek, Başkanlığa devam onayı aldı. Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine ise, İsmail Aktaş, M. Ali Şahin, Hasan Hüseyin Ergin, Hasan Avcu, Feramuz Ünsal, Abdul Hakim Aktaş, Hasan Ünsal, Ali Yalın, Rıfat yılmaz ve Ahmet Hakverdi seçildiler. İl Kongresi Delegelikleri ise Sadık Pinegöz, İsmail Aktaş, M. Ali Şahin, Hasan Hüseyin Ergin, Hasan Avcu, Feramuz Ünsal, Ali Yalın, Ali Alıklı, Rıfat Yılmaz ve Hasan Ünsal’dan oluştu.

TEŞEKKÜR

Saadet Partisi Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, dilek ve temenniler bölümünde yaptığı konuşma da, kendisine “ GÖREVE DEVAM” diyen delegelere ve Adana’dan gelerek kongreye güç katan, Üst Kurul Yöneticileri,  Adana İl Başkanı ve diğer katılımcılara teşekkür etti. Kongre başladığı gibi birlik- beraberlik ve kardeşlik havası içerisinde sona erdi. ( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER