1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SAADET PARTİSİ ADAY ÇIKARIYOR.

SAADET PARTİSİ ADAY ÇIKARIYOR.
Bu haber 28 Ocak 2019 - 9:57 'de eklendi ve 1.203 views kez görüntülendi.

PİNEGÖZ- AKTAŞ İTTİFAK YOK.

SAADET PARTİSİ ADAY ÇIKARIYOR.

Cumhur ve Millet İttifakının netlik kazanması sonrası, bu oluşumda yer almayan, diğer siyasi partilerin il ve İlçe Örgütlerinde de, hareketlilik yoğunluk kazanıyor. Genel Başkanları, Temel Karamollaoğlu’nun liderliğinde, “MİLLİ GÖRÜŞ” kimliği sloganı ile sahalar da olan, Saadet Partisine katılım, her geçen gün giderek artış gösteriyor.

PİNEGÖZ VE AKTAŞ’DAN AÇIKLAMA

Cumhur ve Millet İttifaklarının, Pozantı Belediye Başkanlarını açıklaması sonrası, Saadet Partisi Pozantı İlçe Sadık Pinegöz ve Belediye Eski Başkan Adaylarından, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aktaş, büromuza yaptıkları ziyarette şu açıklamalarda bulundular:

“ Saadet Partisi Pozantı teşkilatı olarak, Pozantı Belediye Başkan Adayımızla, 31 Mart 2019 seçimlerine gideceğiz. Bugüne kadar, adayımızı açıklamamızın nedeni, Cumhur ve Millet İttifaklarının adaylarının, belli olmasını beklediğimizden dolayıdır.

İTTİFAK YOK.

Bu kararı biz, sadece Yönetim Kurulu olarak almadık. Öncelikli olarak, Genel Merkezimiz ve Adana İl Başkanlığımızla yaptığımız istişareler sonrası, İttifak adaylarının açıklanmasının, beklememizin daha uygun olduğu, bize bildirildi. Pozantı’da, Mustafa Çay ve Şenol Eroğlu’nun adaylıklarının kesinleşmesi sonrası, Partimizle ilgili olarak, İttifakların birinin içerisinde yer alacağımız şeklinde yapılan konuşmalar, bizi kamuoyuna karşı açıklama yapma mecburiyeti ile, karşı karşıya bıraktı.

KENDİ ADAYIMIZLA

Biz bu kararı, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte almadık. Partili partisiz, her kesimden ve tüm vatandaşlarımızdan, görüş alarak, aday tespitini yapıyoruz. Bu araştırmalarımızda, sadece partimiz içinde değil, Pozantı’da geçmiş siyasi dönemlerde, görev almış çeşitli görüşlere sahip arkadaşlarımızla, istişare halinde olup, nabız yoklaması yapıyoruz.” Dediler.

Saadet Partisi Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz ve Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Aktaş, Önümüzdeki haftalar içerisinde partilerinin, Pozantı Belediye Başkan Adaylarını belirleyerek,   saha çalışmasına başlayacaklarını ifade ettiler. Öte yandan, Pinegöz ve Aktaş açıklamalarının son bölümünde ise, Cumhur ve Millet İttifakının, Belediye Başkan Adayları olan Mustafa Çay ile, Şenol Eroğlu’na da, başarılar dilediler. (Özel Haber: Tamer Ünal)

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER