1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SAADET PARTİSİNDEN TOPLANTI VE ZİYARETİ

SAADET PARTİSİNDEN  TOPLANTI VE ZİYARETİ
Bu haber 05 Nisan 2021 - 8:24 'de eklendi ve 621 views kez görüntülendi.

SAADET PARTİSİNDEN  TOPLANTI VE ZİYARETİ

 Saadet Partisi Pozantı İlçe Teşkilatı pandemiden dolayı, toplantılarını çevrimiçi gerçekleştirerek, ilçe ivan toplantısını parti binasında yaptı.  

Toplantı öncesinde, esnaf ziyareti yapan Saadet Partililer, esnafların görüşlerini dinledi. Saadet Partisinin milli görüşün tek temsilcisi oluşunun, her geçen gün giderek daha da kabulleniliyor olmasından dolayı, memnuniyetlerini belirttiler.

TOPLANTI

 Saadet Partisi Adana İl Başkanı Musa Ahmet Kaya, Teşkilat Başkan Yardımcısı Sadık Öngüç, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Pozantı sorumluları İbrahim Ergin ve Abdullah  Suatlar, İl Gençlik kollarından Abdullah Kuru’nun da katılımıyla Pozantı’da  yapılan toplantıya, Saadet Partisi Pozantı İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Ali Şahin, İsmail Aktaş, Hasan Ünsal, Murat Gündüz, Hasan Hüseyin Ergin, Hasan Avcu, Ahmet Hakverdi ve mahalle temsilcileri katıldılar.

YEGANE GÜÇ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Sadık Pinegöz, milletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu, Saadet Partisinin de bu milleti birleştirecek yegane güç olduğunu söyledi. Bunun farkında olan Saadet Partisi Teşkilatlarının da, heyecanla ve şevkle çalışacağını belirtti.

ÇÖZÜM MİLLİ GÖRÜŞ

 Saadet Partisi Adana İl Başkanı Musa Ahmet Kaya ise, konuşmasında, ülkenin ekonomik sosyal ve dış politikada, birçok sorunla karşı karşıya olduğunu dile getirdi. Çözümün, Milli Görüşün tek temsilcisi olan, Saadet Partisinde olduğunu dile getirdi.

Teşkilat mensuplarının, çok iyi çalışıp insanlarımıza milli görüşün çözüm reçetelerini, doğru bir şekilde anlatması gerektiğini dile getirdi. Yan gelip yatarak, hiçbir çalışma yapmadan, milli görüşçü olunamayacağını söyledi.  

( Basın Bürosu)

   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER