1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SABAH NAMAZ BULUŞMASI

SABAH NAMAZ BULUŞMASI
Bu haber 07 Ekim 2019 - 14:28 'de eklendi ve 737 views kez görüntülendi.

SABAH NAMAZ BULUŞMASI

Pozantı İlçe Müftülüğü ile, İmam Hatip Lisesinin ortaklaşa düzenlediği “ NAMAZ BULUŞMASI” 4 Ekim 2019 Cuma Sabahı gerçekleştirildi. Devamında, İmam Hatip Lisesinde kahvaltı yapıldı. İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk, bu programla ilgili olarak, şunları söyledi:

“Sayın Kaymakamımız Muammer Sarıdoğan, İlçe Emniyet Müdürümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Esnaf Odası Başkanımız, Sabah Namazı Cemaatimiz, İmam Hatip Lisesinde okuyan, öğrencilerimiz ile, yurtta kalan öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve hocalarımızın katılımı ile,  Sabah Namaz buluşması, derin bir huşu içerisinde gerçekleştirilmiştir.Tüm katılımcılarla birlikte, bu programı gerçekleştirmenin, manevi hazzını da birlikte, yaşmış olmaktan dolayı, mutluyuz” dedi. ( Haber Merkezi )

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER