1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SADDET PARTİSİNİN KONGRESİ HEYECAN İÇERİSİNDE YAPILDI.

SADDET PARTİSİNİN KONGRESİ  HEYECAN İÇERİSİNDE YAPILDI.
Bu haber 05 Eylül 2022 - 14:06 'de eklendi ve 434 views kez görüntülendi.

 Yönetim ve İl Delegeleri Seçildi.

SADDET PARTİSİNİN KONGRESİ  HEYECAN İÇERİSİNDE YAPILDI.

Altılı masanın, en önemli siyasi oluşumlarından birisi olan Saadet Partisin de, toparlanama ve hareketliliği sağlayan ilçe kongreleri yapılıyor. Geçtiğimiz hafta içeresinde Pozantı İlçe Kongresi de, büyük bir heyecan ve coşku ortamında gerçekleştirildi.

Kongreye, Genel İdare Kurulu Üyesi Hüseyin Hacı Abdullahoğlu,  Adana İl Başkanı Hasan Şaybak, İl Eski Başkanı Mustafa Gözütok, Sarıçam İlçe Başkanı Murat Ünal, Yüreğir İlçe Başkanı Osman Söyler, İmamoğlu İlçe Başkanı Hüseyin Çubuk, Tufanbeyli İlçe Başkanı İsmail Süsler, Aladağ İlçe Başkanı Abdil Akçam, Karataş İlçe Başkanı Muhammet Köylü, Avrupa Milli Görüş Teşkilatından İbrahim Kara, Karaisalı İlçe Başkanı Durmuş Sarıgül, Emekli Müftü Cafer Sürücü, Saadet Partisinin ulu çınarlarından Hikmet Çalışkan,  Ahmet Ümmetoğlu, CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, Gelecek Partisi  İlçe Başkanı İsmail Çifteli, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Aytekin, İşadamı İsmet Yıldırım, Eski Muhtar Mehmet Bölge, Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı İş İnsanı Mehmet Çiğdem, Mahalle Temsilcileri, Delegeler ve çok sayıda vatandaşların katılımı ile,  kongre ve seçimler  yapıldı. İlçe Başkanı Sadık Pinegöz’ün açılış konuşması sonrası, İl Başkanı Hasan Şaybak, Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Abdullahoğlu yaptıkları konuşmalarda, özetle aşağıdaki görüşlere yer verdiler:

“Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılar, hepimizce bilinmektedir. Ekonomi iyi gitmediği gibi, Ak Parti de insanları kutuplaştırmaktadır. Saadet Partisinin değişmez ilkesi ise, kardeşlik ve sevgidir. Tüm siyasi partilerle, Ülkemizin sorunlarını çözebilmek için bir araya geliriz. Onun içinde, Altılı masa etrafında toplanarak çok uyumlu bir çalışma sonucu ve seçim işbirliği ile, ülkemizin içinde bulunduğu sorunlara, çözüm bulunacaktır.

Saadet Partimizin bütün birimleri, çok yoğun bir şekilde çalışarak, seçim hazırlıklarını yapmaktadırlar. Kongremizin, hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” Şeklinde konuştular.

 YENİ YÖNETİM

Seçim sonrası, İlçe Başkanlığına mevcut Başkan Sadık Pinegöz yeniden seçildi.  Yönetim Kuruluna ise,  İsmail Aktaş, Hasan Avcu, Mehmet Ali Şahin, Hüseyin Ergin, Feramuz Ünsal, Cemal Güler, Ali Alıklı, Murat Gündüz, Bilalcan Ateş, Abdulhakim Aktaş, Muzaffer Ünsal, Ali Yalın ve Hasan Ünsal seçildiler. İl Delegeliklerine, Sadık Pinegöz, İsmail Aktaş, Hasan Avcu, M. Ali Şahin, Feramuz Ünsal, Cemal Güler, Ali Alıklı , Murat Gündüz, Hasan Ünsal, İbrahim Ergin seçildiler. ( Haber: Hayriye Eroğlu)  

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER