1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Sakin ve Teşekkürlü Meclis Toplantısı

Sakin ve Teşekkürlü Meclis Toplantısı
Bu haber 11 Eylül 2017 - 11:01 'de eklendi ve 789 views kez görüntülendi.

Sakin ve Teşekkürlü Meclis toplantısı

Pozantı Belediyesinin Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Perşembe gün Saat 14.00’de yapıldı.

On İki Gündem Maddesinden oluşan oturumda, MHP’li Belediye Meclis Üyesi Yalçın Gürgen ile, yine aynı partili üyeden, Zeki Bülbül mazeretli oldukları için toplantı da yer almadılar.

Gündem Maddelerine geçilmeden önce, Ak Parti gurubu adına söz alan, Mehmet Bölge Başkan Baysal ve Üyelere hitaben yaptığı konuşmada, malum olduğu gibi geçtiğimiz hafta Mübarek Kurban Bayramı idi. Herkesin geçmiş bayramını da bu vesile ile tekrar kutluyorum. Ayrıca Pozantı Belediyesi olarak, Aşçıbekirli Köyü ve Yağlıtaş yollarının asfaltlanması, bu sene üniversite öğrencilerinin yeni yerlerinde eğitim ve öğretim başlayacak olmalarının yanı sıra, bozuk olan yollarının asfaltlanarak, hazır hale getirilmesindeki gayretlerinizden dolayı, partimiz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ederiz dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal da,   üyelere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Üniversite yolunun asfaltlanarak hazır hale getirildiğini ayrıca, işçiliğini ve taşıma işinin de kendilerine ait olmamasına rağmen, bunu belediye olarak yaptıklarını ifade ederek Ak Partili Mehmet Bölgeye de, konuşmasında dolayı teşekkür etti.Çoğunluğu önceki aylarda komisyona sevki yapılan arsa satışlarının incelenmesi ve karara bağlanması sonrası, tekrar meclise sunulan maddeler üyeler tarafından oy çokluğu ile kabul edildi.Ayrıca gündemin son maddesi olan, İçkili yer bölgesi tespitine ilişkin çalışmada, komisyona havale edildi. toplantı karşılıklı teşekkürlerle son buldu.

Haber Hayriye Eroğlu

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER