1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Salon Gençlerimizin Tezahüratı İle İnledi.

Salon Gençlerimizin Tezahüratı İle İnledi.
Bu haber 05 Kasım 2018 - 12:10 'de eklendi ve 871 views kez görüntülendi.

Salon gençlerimizin tezahüratı ile inledi.

AK PARTİ TOPLANTISINDA POZANTI RÜZGARI

Yerel seçim trafiğinin, her geçen gün artıyor olması, siyasi partilerin de teşkilat ve örgüt çalışmalarına hız kazandırdı. Yurt genelinde, bu çalışmayı uzun bir süreden beri yürütmekte olan Ak Partinin kurmayları, diğer yerler gibi, Adana’ya olan ilgilerini de, artırarak sürdürmeye devam ediyorlar. Bu bağlamda, Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, geçtiğimiz Hafta Adana da idi. Kurtulmuş, önce Adana’lı basın mensupları ile sabah kahvaltısında   bir araya geldi. Sohbet ettikten sonra yaptığı konuşmada, özetle şunları söyledi:

YÜRÜMEYECEĞİZ

“ 31 Mart 2019 yerel seçimlerindeki adaylarımızın kriterleri, çok önemli olup, buna göre aday belirlemeleri yapılacaktır. Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, diğer belediyelerimiz için de, toplumda karşılığı olan kişileri aday yapacağız. Partimizin, sırtına basarak yürümek isteyen adaylar ile, yola devam etmeyeceğiz. Bu zihniyette olanlar, aday bile yapılmayacaklardır.

Adaylarımız, temayül yoklaması, kamuoyu yoklamaları, anket çalışmalarının sonuçları ve parti yetkili kurulları ile yapılacak, istişareler sonrası belirlenecektir. Ayrıca, çıkaracağımız adaylar, Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinden, pirim yapacak bir aday olmaması adına, gayret içindeyiz. Zamanın geçtiği de yok. Geçtiğimiz seçimlerde, 45 günlük bir süre içerisinde aday belirledik.” Dedi.

VE SONRASI

Ak Parti, Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuşun, sonraki toplantısı ise, 25 Ekim 2018 Perşembe gün akşam oldu. Adnan Menderes, Kapalı Spor Salonun da düzenlenen toplantıya, Genel Başkan Yardımcılarından Jülide Sarıeroğlu, Millet Vekilleri Ahmet Zembilci, Abdullah Doğru, İl Başkanı Fikret Yeni, İl ve İlçe Teşkilatları ile, çok sayıda partili katıldı. Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’nin, 91. İl Başkanlığı Danışma Meclisin yaptığı konuşma da, özetle şöyle oldu:

ALACAĞIZ

“31 Mart 2019 yerel seçimlerinde, Adana Büyükşehir başta olmak üzere, 15 İlçe Belediyesinin mührünü, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, teslim etmenin gurur ve onurunu yaşayacağız. Bunun içinde, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayarak, tüm gayretimizi ortaya koyacağız.” Dedi.

Sonraki konuşmacı ise, Ak parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu oldu ve şunları söyledi:

“Ak Parti ailesi olarak, 31 Mart 2019 yerel seçimlerine hazırız. Biz, çalışmalarımızı yeni başlatmadık. O bakımdan da, diğer partilere göre, hayli mesafe almış durumdayız. Adana’yı, Ak Belediyecilik ile buluşturacağız. Çünkü, Adana’nın Ak Belediyeciliğe ihtiyacı var” dedi.

SAFLARI SIKLAŞTIRALIM

Toplantı da, son konuşmayı yapan, Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, bu toplantı ile, il bazında seçim çalışmalarını başlattıklarını belirterek, şunları söyledi.

“ Adana Halkı, artık Ak Partili bir Büyükşehir Belediye Başkanı istiyor. Yerel seçim sonrası, Adana il genelindeki tüm belediyelerin mührünü, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edeceğiz. Artık, gün safları sıkıştırma zamanıdır. Her eve ulaşıp, her çarşıya gideceğiz. Ak Parti, siyasi parti değil, aynı zamanda, bir büyük medeniyet hareketidir. Yerel Seçimin galibi de, tüm vatandaşlarımızın desteği ile, biz olacağız” dedi.

ARISOY “ POZANTI KONUŞULDU”

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Pozantı teşkilatı ile birlikte izlediği,   Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısını ve edindiği izlenimleri, şöyle değerlendirdi.

Genel Başkan Vekilimiz, değerli büyüğümüz, Sayın Numan Kurtulmuş abimizin, ve Genel Başkan Yardımcımız, Sayın Jülide Sarıeroğlu’nun, İl Başkanımız Sayın Fikret Yeni’nin, konuşmalarının yanı sıra, Millet Vekillerimizden Ahmet Zembilci ve Abdullah Doğru danışma meclisinde hazır olmaları, bizlere büyük bir şevk ve coşku aşılamıştır. Yine bu toplantı da, Pozantı teşkilatı olarak, gençlerimizin desteği ile, salonda, büyük bir takdir görmüştür. Sayın Genel Başkan Vekilimiz, Numan Kurtulmuş’da, konuşmasında sık, sık Pozantı adını telaffuz ederek, salonda yaratılan bu coşkuya, ortak olmuştur. İlçemizde gösterdiği bu takdirden dolayı da, kendisine teşekkür ediyoruz.” Dedi.

TEŞEKKÜR

Pozantı, Ak Parti İlçe Başkanı olarak, tüm teşkilatıma, böylesi bir coşkuyu oluşturmalarından dolayı, teşekkür ediyorum. Biz, zaten Pozantı teşkilatı olarak, yerel seçim çalışmalarımıza, 24 Haziran Genel Seçim sonrası başladığımız için, hazırlıklarımız artarak devam ediyor. Pozantı Belediye Başkanlığı mührünü, Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak, Genel merkezimize ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, teslim edeceğimize olan inancımızı da, bu vesile ile bir kere daha dile getiriyor ve o günün heyecanını, şimdiden yaşamaya başladığımızı da, telaffuz etmekten, büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum” dedi.  ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER