1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“SANDIKLARIN KUTSALLIĞINI MİLLETİMİZE EMANET EDİYORUZ”

“SANDIKLARIN KUTSALLIĞINI MİLLETİMİZE EMANET EDİYORUZ”
Bu haber 04 Temmuz 2022 - 10:01 'de eklendi ve 500 views kez görüntülendi.

CHP Adana İl Örgütü Başkanı Çelebi’den Gazetemize Özel Açıklama:

“SANDIKLARIN KUTSALLIĞINI MİLLETİMİZE EMANET EDİYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Örgütü, 01 Temmuz 2022 Cuma günü öğleden sonra, Büromuzu ziyaret ederek, Gazetemizin onur konukları oldular.

   TAKDİR

CHP Adana İl Örgütü Başkanı Mehmet Çelebi, Pozantı CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Kemal Toros, Cahit İncefikir ve Halit Atik’de bu ziyarette hazır bulundular. Gazetemizi inceleyen  CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, İmtiyaz Sahibimiz Ünal’a  çıkartmakta olduğu bu yayın organından dolayı, takdir hislerini belirtti.  Çelebi, Pozantı Pozantı ziyareti ile ilgili olarak da, aşağıdaki açıklamayı  yaptı:

 ETKİLEYECEK

“Erken veya zamanında yapılacak olan bu seçim, diğer seçimlerden çok farklı ve önemlidir. Bunun içinde, İlçeleri ziyaret ederek, tüm sandık görevlilerinin sağlıklı bir şekilde eğitilerek, görüşlerini de alarak, seçim günü herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için, istişarelerde bulunuyoruz. Bu çalışımlarımızın da,  seçim sonuçlarını çok olumlu bir şekilde etkileyeceğine inanıyoruz.

LİSTE KONTROLÜ

Sandık görevlilerimiz, öncelikli olarak bulundukları sokaklarda, apartmanlarda ve sandıklarda seçmen listelerinin, kontrollerini yapacaklardır.  Listelerde, başka il ve ilçelerden gelen veya aktarılan, sahte seçmen diye adlandırılan oy kullanıcılarını, kontrol edecekler. Herhangi bir olumsuzlukta da, derhal parti örgütüne ve savcılığa gerekli bildirimi yapacaklardır

SANDIK BAŞI  VE BİLDİRİM

Böylece,  sandık seçmen listesinin sağlıklı olduğu da, tespit edilmiş olacaktır. Sandık görevlileri seçim günü, erken saate sandığın başında olacaklardır. Seçimin başlaması ile ilgili olan tutanaklar, kontrol edilecektir.  Sandık görevlilerimiz hiçbir şekilde, sandığın başından asla ayrılmayacaklardır. Olası bir ayrılıkta ise, partimizin okul sorumlusuna ve parti müşahidimize, mutlaka bildirimde bulanacaklardır. Oy kullanılan her yerde, bir avukatımızda hazır bulanacaktır. Sandık görevlileri, hukuki bir sorun olması halinde, İlçe Başkanına ve görevli Avukatlara bildirimde bulunacaklardır.

ISLAK İMZA

Görevliler sandık seçim sonuçlarını, ıslak imzalı tutanakla alarak, en kısa zamanda İlçe Başkanına ileteceklerdir. Ardından da,  oy pusulalarının güvenli bir biçimde, adliyeye  getirilmesini yakından takip edecekler ve oy sayım sonuna kadarda, yerlerinden ayrılmayacaklardır. İşte bu çalışmalarla ilgili olarak, tüm ilçe örgütlerimize bire- bir ziyaretlerde bulunuyoruz. Pozantı’ya geliş amacımızda bu nedenledir.

KUTSAL EMANET

Parti okulları eğitmenlerimizin ,sandık görevlilerinin eğitimine katılarak, yaptıkları çalışmaları  bizzat yerinde görüyor, olası bir eksiklik konusunda da, görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu seçimin önemini, Milletimizin de çok iyi analiz ettiğini biliyoruz. Biz CHP örgütü olarak da, seçim sandıklarını “ MİLLETİMİZE KUTSAL BİR EMANET OLARAK TESLİM EDİYORUZ”

İKTİDAR

İnanıyoruz ki vatandaşlarımız da, bu  KUTSAL EMANETE aynı anlayış içerisinde sahip çıkarak, oylarını ona göre değerlendirerek, İktidarı da Cumhuriyet Halk Partisine teslim edeceklerdir. Gittiğimiz her yerde halkımızdaki  bu heyecanı, fazlasıyla görüyor, yaşıyor ve  onların heyecanına da, şimdiden ortak oluyoruz”  dedi.

POZANTI HAZIR

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu’da, yaptığı ek açıklamada CHP Pozantı Örgütü olarak, sanki yarın seçim olacakmış  gibi, her türlü hazırlığı yaptıklarını, Pozantı Halkının da, erken veya zamanında yapılacak bir seçimin, daha şimdiden  heyecanını  yaşamaya başladıklarını söyledi.  

TOPLANTI

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi,  beraberinde  Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, İl Örgütü Üyelerinden Kemal Toros, Cahit İncefikir ve Halit Atik ile birlikte, CHP Pozantı İlçe Binasına geçtiler. Burada, kendilerini bekleyen sandık görevlileri ve örgüt üyeleriyle  biraraya geldiler. Seçimin emniyeti, oy kullanımları,  liste ve seçmen kontrolünün nasıl sağlanacağı konusunda, görüş alışverişinde bulundular.  Özel Haber: Tamer Ünal Fotoğraflar: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER