1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SARIDOĞAN HER AN VATANDAŞIN YAYINDA

SARIDOĞAN HER AN VATANDAŞIN YAYINDA
Bu haber 02 Şubat 2020 - 15:40 'de eklendi ve 610 views kez görüntülendi.

SARIDOĞAN HER AN VATANDAŞIN YAYINDA

Pozantı Kaymakamlığındaki değişik vizyonu ile, halkın büyük takdirini kazanmaya devam eden, Muammer Sarıdoğan’a olan sevgi ve saygı her geçen gün artıyor.

Kaymakam Sarıdoğan, makamında oturmasını sevmeyen, vatandaşla bire- bir ilişki kurarak, Devletin koruyuculuğunu, her an onlara hissettiren bir yönetici ile anlayışı ile hareket ediyor olması, kendisine olan güven duygusunu da giderek artırıyor. Kaymakam Sarıdoğan, bazı mahalleri dolaşarak, yapılacak olan sosyal yardımların, ne kadar yerine ulaşacak olduğunu da bizzat gözlemleyerek, kararlarını ona göre veriyor.

Geçtiğimiz hafta,  bazı mahalle muhtarlarını da yanına alarak, ev ziyaretlerinde bulunan, ihtiyaç sahiplerinin eksikliklerini gideren  Kaymakam Sarıdoğan, bu ziyaretlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER