1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SARIEROĞLU: “ HAYDİ POZANTI’LI HEDEF 2023 ”

SARIEROĞLU: “ HAYDİ POZANTI’LI HEDEF 2023 ”
Bu haber 08 Kasım 2021 - 11:02 'de eklendi ve 532 views kez görüntülendi.

Ziyaretlerde AKPINAR ve ŞEN Takdir Topladı.

SARIEROĞLU: “ HAYDİ POZANTI’LI HEDEF 2023 ”

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın açıkladığı, “2023 HEDEFLERİ” arasında çok önemli yer tutan, “Bizimle Eser ve Hizmet siyaseti başlıklı konuşması, Parti teşkilatında heyecan ve hareketliliği de başlattı.

Erdoğan’ının, “Yarışı başka zeminlere çekme tuzağına asla düşmeyin. Milletimizin gönlündeki yerimizi, daha da güçlendirin. 2023 seçimlerinin de, Zaferle sonuçlandırılması, en büyük ve en önemli hedefimiz şeklindeki açıklamasıyla, saha çalışmalarına da, hız verilmesini istedi.   

ADANA TEŞKİLATI

Mehmet Ay, Ak Parti Adana İl Başkanı olması sonrası, Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulları ile birlikte, partiye büyük bir hareketlilik kazandırmasının yanı sıra, Millet Vekilleri ile, Parti Teşkilatları ve vatandaşlar arasında oluşturduğu organizasyonlar, Genel Merkez tarafından da, takdirle karşılanıyor.

Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay’ın çalışmalarında, “2023 HEDEFLERİ” ilk planda yer alıyor. Adana Millet Vekillerinin de sık- sık yaptıkları ziyaretler, bu programı daha da güçlü kılıyor.

VE SARIEROĞLU

2023 Türkiye’sinin, Ak Partinin devamı ve daha geniş projelerini kapsayan hedeflerinin, gerçeğe dönüştürmeleri konusunda genel merkezce, yurt genelinde başlatılan çalışmalar da, Adana çok önemli bir yer tutuyor.    

Ak Parti, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Millet Vekillerinden Jülide Sarıeroğlu, Niğde ve Adana’yı kapsayan “2023 hedefleri’ tanıtım gezileri çerçevesinde, Pozantı’da da incelemeler de, ziyaret ve toplantılarda bulundu.

Ak Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Kürşat Akpınar, Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Partililer, Sarıeroğlu’nun Pozantı ziyaretinde, kendisini karşılayanlar arasında yer aldılar. İlçe Binasında yapılan toplantıda, Millet Vekili Sarıeroğlu 2023 hedeflerini partilileri ile paylaştı.  

ZİYARETLER

Ak Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Millet Vekili Jülide Sarıeroğlu, Ak Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Kürşat Akpınar, İlçe Başkanı Necati Şen, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarının yanı sıra, yönetim kurulları ve ana kademe üyelerinden oluşan heyet önce esnaf gezisi yaptılar. Sonrasında taziye ziyaretlerinde bulundular.  Akşamın geç saatleri olmasına rağmen, vatandaşlar Ak Parti heyetine, büyük ilgi gösterdiler. Bu ara da da, Millet Vekili Sarıeroğlu’na, dilek ve isteklerini de ilettiler.

HEYECANLI GÖRDÜM

 Ak Parti Adana Millet Vekili Sarıeroğlu, Pozantı ziyareti bitiminde, İlçe Teşkilatına yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“Pozantı Teşkilatımızı, her zaman olduğu gibi, yine heyecanlı görmekten büyük bir mutluluk duydum. Yanı sıra, kuruluşundan itibaren her seçimde Ak Partiye önce gönül, sonra da, oy veren vatandaşlarımızın da, bizlere karşı gösterdiği ilgi ve vefanın, artarak devam ediyor olmasının da, mutluluğunu yaşıyorum.  

Bana bu mutluluğu yaşatan önce Pozantı Halkına, İl Başkan Yardımcımız Kürşat Akpınar ile, İlçe Başkanımız Necati Şen İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Vural Güney, Gençlik Kolları Başkanı Burak Ünal ve Yönetim Kurulu ve tüm Teşkilat Mensuplarımıza ve Partililerimize teşekkür ediyorum ”dedi.

TEŞEKKÜR

Millet Vekili Sarıeroğlu’nun, Ak Parti Pozantı Teşkilatı ile ilgili olarak yaptığı açıklamanın, kendileri için de aynı zamanda yol gösterici olduğunu belirten, İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Başkanı Kürşat Akpınar ve İlçe Başkanı Necati Şen, Gazetemize yaptıkları ortak açıklamada, şunları söylediler:

“Pozantı’lı tüm seçimlerde, her zaman Ak Partinin yanında olmuştur. İnanıyor ve güveniyoruz ki, olmaya da devam edeceklerdir. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, Türkiye Cumhuriyetimizi dünyanın en güçlü devleti yapma yolundaki gayretlerinin, Pozantı’da da büyük bir takdir ve destek buluyor olması, bizlerinde heyecanını büyük ölçüde artırıyor. Bu da gösteriyor ki, 2023 seçimlerinin  sonuçları, şimdiden  belli olmaya başlamış olup, bu tavır ve kararlarından dolayı da,  Pozantı ve Pozantı’lılara en derin teşekkür ve saygılarımızı sunuyoruz” dediler. ( Özel Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER