1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“SEÇİM BİTTİ, ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”

“SEÇİM BİTTİ, ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”
Bu haber 04 Nisan 2022 - 9:51 'de eklendi ve 880 views kez görüntülendi.

ADANA ESOB BAŞKANI NİYAZİ GÖGER:

“SEÇİM BİTTİ, ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, yasa gereği 2022 yılı ocak ayında başlayan oda genel kurullarını demokratik bir ortamda ve bayram havasında tamamladıklarını kaydetti. Odaya kayıtlı esnafın genel kurulda sandığa giderek sorumluluğunu yerine getirdiğine dikkati çeken Başkan Niyazi Göger, “Seçim genel kurul salonunda kaldı. Şimdi hizmet zamanı. İnanıyorum ki seçilen arkadaşlarım önümüzdeki 4 yıllık hizmet döneminde esnafı için canla ve başla mücadele edecektir” ifadelerini kullandı.

Adana ESOB bağlı 78 esnaf odasının 2 Ocak’ta Kozan Sebzeciler Odasıyla başlayan genel kurulları 28 Mart’ta yapılan Pozantı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kuruluyla tamamlandı. Yapılan seçimler neticesinde 13 esnaf odasının başkan ve yönetimi değişirken, 65 esnaf odasında mevcut başkanlar güven tazeledi.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göger, il merkezi ve Ceyhan, Kozan, Karaisalı, Karataş, Pozantı, İmamoğlu, Tufanbeyli, Saimbeyli, Aladağ, Feke, Yumurtalık’ta hizmet veren esnaf odası başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.

Birlik hizmet binasında gerçekleştirilen ve yoğun katılım sağlanan toplantıda esnaf odalarımızın genel kurul süreci ve 2 yıllık dönemde hayata geçirilen hizmetler ile çalışmaların değerlendirilmesi yapıldı.

Mayıs ayında yapılacak olan Birlik genel kuruluna ilişkin istişarede bulunularak yol haritasının belirlendiği toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Toplantıya katılan oda başkanları yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projeler dolayısı ile Başkan Niyazi Göger’e teşekkür ederek, her zaman birlik ve beraberlik içinde, birlikte yürüyeceklerini ifade ettiler.

Birlik Başkanı Niyazi Göger, genel kurulların demokratik bir ortamda tamamlandığına işaret ederek, bu süreçte özveriyle görev yapan emniyet yetkilileri ve personeline, İl Ticaret Müdürlüğü ve Seçim Kurulu yetkili ve personellerine esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür etti.

Odaya kayıtlı üyelerin sandık başına giderek özgür iradeleriyle tercihini yaptığına dikkati çeken Başkan Niyazi Göger, “Yeni seçilen, güven tazeleyen tüm başkan ve yöneticilerimizi kutluyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki 4 yıllık görev sürelerinde esnafımız için, şehrimiz ve ülkemiz için mücadele edecek, hizmet üreteceklerdir. Birlik olarak biz de her zaman yanınızda olacak ve yapılacak çalışmalarda destek vereceğiz” dedi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin başkanlarıyla, yöneticileriyle, kayıtlı esnafıyla ulu bir çınar olduğuna işaret eden Başkan Niyazi Göger, yeni dönemde birlik, beraberlik ve uyum içerisinde kalıcı ve büyük eserlerin hayata geçirileceğinin müjdesini verdi.

Önümüzdeki döneme ilişkin projeleri hakkında da açıklamalarda bulunan Birlik Başkanı Niyazi Göger, Ceyhan’a kazandırılan Esnaf Odaları Hizmet Binası’nda olduğu gibi Kozan’da odalarımızın tek çatı altında hizmet verebileceği Esnaf Odası Hizmet Binası projesinin öncelikleri arasında yer aldığını kaydetti. Adana merkeze yönelik projelerle ilgili ise yer tahsisi konusunda görüşmelerin olumlu yönde ilerlediğini dile getirdi. ( Basın Bürosu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER