1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

“SEÇİMİN GALİBİ, “YEREL YÖNETİMİN HAKİMİ OLACAĞIZ”

“SEÇİMİN GALİBİ, “YEREL YÖNETİMİN HAKİMİ OLACAĞIZ”
Bu haber 01 Ekim 2018 - 10:04 'de eklendi ve 966 views kez görüntülendi.

Arı Peteğe “BAL”, Ak Kadın Sandığa “ OY” Taşıyor

“SEÇİMİN GALİBİ VE YEREL YÖNETİMİN HAKİMİ OLACAĞIZ”

Yerel seçim startının verilmesi ile birlikte, siyasi hareketlilik de, ivme kazanmaya başladı. Pozantı’daki, siyasi kuruluşlar arasında, Kadın Kollarındaki faaliyetleri, devamlılık gösteren Tek Parti, “ AK PARTİ” olmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta, bu çalışmaların devamı, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can’nın da, bizzat gelerek destek verdiği, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’un çalışmalarının devamı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş’un, bitmez tükenmez enerjisi ile “ ARI”nın Peteğe, “BAL” Taşıdığı gibi, “AK” Kadınlarda, “ SANDIĞA” oy taşımayı sürdürdüler.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Ak Parti, Adana İl Kadın Kolları Başkanı, Sevil Can’nın Pozantı ziyaretinde, Pozantı Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Atila Pastanesinde, Sabah kahvaltısındaki buluştular. Burada, bir çalışma programı yaptılar. Yanı sıra, yerel seçimlerde uygulanacak, stratejileri belirlediler. Sonrasında başlattıkları ziyaretler ile, Pozantı’da çalmadık kapı bırakmadılar. Hasta ziyareti yaptılar. Gözlerini yeni açan minicik bebeklerle ANA’lık, zevkini yaşadılar. Bu toplantılarda, kadınların sorunlarını dinlediler. Anında çözümlenmesi konusunda da, ilgililerle irtibat kurdular.

BİLGİLENDİRİLDİ

Ak Parti, Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can’ın önderliğinde, Pozantı İlçe Kadın Kolları Başkanı, Büşra Durmuş’un organize ettiği AK KADIN, sosyal destek programları uygulamasının yanı sıra, YEREL SEÇİM çalışmalarıyla ilgili olarak da, KADINLAR bilgilendirildi.

SEÇİMİN KRALİÇESİ, “KADINLAR”dır.

İl, Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş’un, yaptıkları ortak konuşmalarda, KADIN seçmenlere, önemli mesajlar vererek, şunları söylediler:

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın, her konuşmasında, biz KADIN’lara verdiği öneme, layık olmaya çalışalım. Bizler, kadınlar olarak, sadece evlerimizin değil, aynı zamanda, Ülkemizin geleceğinin de oylandığı, SEÇİM sandıklarının da, kraliçesiyiz. Evlerimizde, sadece oy kullanacak olanlara değil, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza da, Ak Partinin, ne kadar önemli olduğunu da, şimdiden beyinlerine kazıyalım. Çünkü, Ak Parti sadece bir siyasi örgüt değil, tüm Türkiye demektir.”

GALİP VE HAKİM

Ak Partinin iki kadın yöneticisi, sözlerine devamla şunları söylediler:

“ Seçim günü, sandığa sadece kendimiz gitmeyelim. Başta, eşlerimiz, aile yakınlarımız ve ötesi sandığa gitme konusunda, sağlık ve maddi imkanları olmayan, yanı sıra, tereddütleri olanları da bizzat, her türlü imkanlarımızı kullanarak, bir seçmen olarak, görevlerini yapmalarını sağlayalım. Bu gayretlerimiz bize, “YEREL SEÇİMİN GALİBİ ve YEREL YÖNETİMLERİN HAKİMİ” kılacaktır” dediler.

HER ZAMAN VARIZ

Ak Parti, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş, Gazetemiz Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu’na yaptıkları açıklamalarda da, şunları söylediler:

“Ak Parti Ülkemiz siyasetinde, her zaman var olan bir partidir. Biz, asla seçimden seçime, vatandaşlarımızın kapısını çalan, bir parti değiliz. Biz, adı TÜRKİYE olan büyük bir aileyiz. Ve Ak Parti’li kadın yöneticiler olarak da bu ailenin anaları , ablaları, bacılarıyız. İnsanlarımızın sorunları, sorunlarımızdır. Kaderde, Kederde, Kıvançta birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Devletimizin, vermiş olduğu sosyal imkanları da, hiç bir siyasi ayrım gözetmeden milletimizle birlikte paylaşma yolun da birlikte yürüyeceğiz. Hedefimiz, 2019 yerel seçimlerinde Ülkemizin, tüm belediyeliklerini AK PARTİ ÇATISI altında birleştirerek, AK TÜRKİYE’yi, birlikte oluşturacağız” dediler.

ARISOY’A BİLGİ

Ak Kadınların, Pozantı çalışması, aynı gün Saat 17.00 sularında, sona erdi. Birlikte topluca, İlçe binasına geçen Ak Kadınları, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy karşılayarak, İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, İlçe Kadın Kolları Başkanı Büşra Durmuş’a ve diğer katılımcılara teşekkür eden bir konuşma yaptı. Ak Kadınlar da, İlçe Başkanı Yusuf Arısoy’a, yaptıkları çalışmalar ve aldıkları notlarla ilgili, bilgi vererek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

VARIZ.

Ak Parti, Pozantı İlçe Başkanı Yusuf Arısoy, Kadın Kollarının yaptığı bu çalışmalar sonrası, Gazetemiz Yönetici Muhabiri Hayriye Eroğlu’na şunları söyledi:

“ Başta, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, partimizin yönetim kadrolarındaki arkadaşlarımız gibi bende, önce Türkiye, sonrası da Pozantı ve Pozantı’lı için varım diyorum. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümünde, başta İl Başkanımız Sayın Fikret Yeni, şu anda burada hazır bulunan, İl Kadın Kolları Başkanımız Sevil Can Hanımefendi, İlçe Kadın Kolları Başkanımız, Büşra Durmuş Hanımefendi ve   bu çalışmaya katılan diğer Hanımefendilere, özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, bizim bu gayretimizi vatandaşlarımız da, yerel seçimlerin sabahı olacak olan, 30 Mart da Ak Partiyi, yerel seçimlerin galibi olarak, ilan edecekleridir” dedi. İlçe binasındaki toplantı daha sonra karşılıklı sohbet ve konuşmalarla sona erdi.

ÖZEL HABER: HAYRİYE EROĞLU

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER