1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Şehidin Anısa Eşi Çeşme Yaptırdı.

Şehidin Anısa Eşi Çeşme Yaptırdı.
Bu haber 22 Nisan 2019 - 9:33 'de eklendi ve 747 views kez görüntülendi.

ŞEHİDİN ANISINA EŞİ ÇEŞME YAPTIRDI.

Birinci Dünya Savaşı ve devamı olan Ulusal Kurtuluş Savaşımızda, en fazla şehit veren yerlerin başında gelen Pozantı, yine vermekte olduğu şehitlerimizin acısını yaşamaya devam ediyor.
Şehit, Jandarma Uzman Çavuşumuz Sefa İzbudak’ın onurlu anısına, eşi tarafından yaptırılan, hayrat çeşme hizmete girdi. Şehidimizin sene-i devriyesi dolayısıyla okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla anılması sonrası, tören alanına geçildi.

Kaymakam Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz, bazı Mahalle Muhtarları ve Meclis Üyelerinin yanı sıra, vatandaşlar da açılışta hazır bulundular. Eşi tarafından, Karakışlakçı Köyü Okulu Bahçesine yaptırılan, hayrat Çeşmenin açılışı duasını, Müftü Seyfullah Aruk yaptı. Okuduğu Kuran-ı Kerim ve duası sonrasında, yapılan Hayrat Çeşmenin bu anlamlı gününde, Şehidimizin ailesi de hazır bulundu. Duygulu anlar yaşandı. Bu vesile ile, tüm Şehitlerimizi bir kere daha Saygı ve Rahmet anıyor, ailelerine sabırlar diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER