1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞEHİT ERHAN KONUK İÇİN MEVLİT OKUTULDU.

ŞEHİT ERHAN KONUK İÇİN  MEVLİT OKUTULDU.
Bu haber 21 Ağustos 2017 - 10:37 'de eklendi ve 961 views kez görüntülendi.

ŞEHİT ERHAN KONUK İÇİN

MEVLİT OKUTULDU.

Vali Mahmut Demirtaş, Hakkari’de bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan ve binlerce kişinin gözyaşları arasında Aşçıbekirli köyünde toprağa verilen, Özel Harekat Polisimiz Erhan Konuk için geçtiğimiz hafta Mevlid-i Şerif okutuldu.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra, Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın, Pozantı Kaymakamı Taner Tengir, Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşların katıldığı Mevlid’de, Şehit Özel Harekat Polisi Erhan Konuk ve vatan için canlarını veren tüm şehitlerin ruhlarına Kur’an-ı Kerim’den sureler okunarak, dualar edildi.

Aziz şehitlerin, milletin gönlünde daima yaşayacaklarını, milletçe şükran ve minnetle yad edecekleri aziz şehitlerin ailelerinin de devletin emanetleri olduğunu kaydeden Vali Mahmut Demirtaş, Şehit Özel Harekat Polisi Erhan Konuk’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı ve sabır temennisinde bulundu.Mevlid programı, ülkenin birlik ve beraberliğini hiçbir şer odağının bozamayacağı, terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği mesajlarının verilmesiyle son buldu.

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER