1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Şehit Zafer Sabancı Öğrencilerinden Resim Sergisi

Şehit Zafer Sabancı Öğrencilerinden Resim Sergisi
Bu haber 22 Mayıs 2023 - 10:42 'de eklendi ve 1.209 views kez görüntülendi.

 Şehit Zafer Sabancı Öğrencilerinden Resim Sergisi

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla, Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi öğrencileri, bir resim sergisi  hazırladılar.

Kaymakamlık bahçe duvarı ve avlusunda düzenlenen sergi, vatandaşların da büyük dikkatini çekti.

Açılışını, Pozantı Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, Pozantı Belediye  Başkanı Mustafa Çay, birlikte yaptılar. Açılışa, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen M. Nuri Dilek, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cem Doğaroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız da katıldılar.

Şehit Zafer Sabancı Anadolu Lisesi Müdürü Adem Yılmaz, 19 Mayıs Törenleri öncesi açılan bu sergi ile, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, Atatürk konusundaki duyarlılıklarını da  yaptıkları resimleri ile de gösterdiklerini ve davranışlarının da,  büyük bir takdir gördüğünü, katılımcıların da bu sergiyi büyük bir beğeni ile izlediklerini söyledi. Adem Yılmaz, bu resim sergisine katkı koyarak teşvik eden, öğretmenlere,  öğrencilere ve katılan protokol mensuplarına teşekkür etti.  ( Haber Merkezi)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER