1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞEHİTLER LİSTESİNDE ERHAN KONUK’UN ADI YOK.

ŞEHİTLER LİSTESİNDE ERHAN KONUK’UN ADI YOK.
Bu haber 22 Nisan 2024 - 9:38 'de eklendi ve 172 views kez görüntülendi.

Üzüntü Veren Hatırlatma…

ŞEHİTLER LİSTESİNDE ERHAN KONUK’UN ADI YOK.

Pozantı Kaymakamlığına ait site de yer alan Şehitler listesinde üzüntü veren, büyük  bir eksiklik dikkatimizi  çekti.  

      18 MART

18 Mart Çanakkale Şehitlerinin Anı Yıldönümü dolayısıyla, Şehitlerimizin adlarını, memleketlerini ve  nerede Şehit olduklarını  kapsayan listenin tamamını Pozantı Kaymakamlığı internet sitesinden aldık.  

1.Dünya, Kurtuluş Savaşı ve sonrasında   şahadet mertebesine ulaşan, 58 Şehidimizin yer aldığı bu listede,  2017 yılında Özel Harekat Polisi olarak görev yaparken, Şehit düşen  Pozantı’nın Aşçıberikli Mahallesinden Şehit  Erhan Konuk’un adına rastlayamadık. 

     YAZMADIK

Aziz Şehidimizin kutsal hatırasına olan saygımız nedeni ile, bizi de çok üzen, bu  önemli ve üzücü eksikliği, içimiz kanayarak gazetemizde  yayınlamadık.

GÖRÜŞTÜK

Geçtiğimiz hafta, 19 Nisan 2024 Cuma gün yapılan Pozantı Belediyesi Meclis toplantısın da Aziz Şehidimiz Erhan Konuk’un Babası, Taşıyıcılar Kooperatifi Eski Başkanı ve Pozantı Belediyesi Meclis Üyesi  Fehmi Konuk’la, bu tarihi ve üzüntü verici eksikliği görüştük.   

Hatırasına ve ulaştığı ulvi makam dolayısıyla, Şehidimizin adının Pozantı Kaymakamlığı İnternet Sitesine yazılmamış olmasından dolayı,  üzüntümüzü ve bunu da yazamadığımızın acısını kendisiyle paylaştık. Bu tarihi eksikliği de, gazetemizde yazmak isteğimizi belirttik..

YAZABİLİRSİN…

Şehidimizin Babası Fehmi Konuk,  hassasiyetimizden dolayı öncelikle bize teşekkür etti.  Bu üzüntü verici tarihi eksikliği de,  gazetemiz de yayınlamamız konusunda da  bize onay verdi. Şimdi bizde buradan, yetkilileri uyarıyor ve ikaz ediyoruz:

“Şehidimiz Erhan Konuk’un, Aziz hatırasına hürmet edin. Kemiklerini sızlatmayın. Tarihi vebal altından kurtulun.  Şehitlik mertebesine ulaşan bu hemşerimizin adını, 59. Şehit olarak  Kaymakamlık listesine yazarak üzerinizdeki tarihi sorumluluktan kurtulmaya bakın.” ( Yorum Haber: Tamer Ünal)   

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER