1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞEKERİN TADI KAÇTI

ŞEKERİN TADI KAÇTI
Bu haber 26 Şubat 2018 - 8:51 'de eklendi ve 785 views kez görüntülendi.

ŞEKERİN TADI KAÇTI

Son aylarda, zamlar peş- peşe gelmeye başladı. Şeker Fabrikalarının özelleştirileceğinin, gündemde olması, beraberinde zammı da getirdi. Ve şekerin tadını kaçırdı.

Bir hafta önce, 3. 20 KRŞ olan toz şeker, 4.00 TL’ye çıktı. Küp Şeker de, zamdan nasibini aldı. 3. 75 KRŞ iken, 5.00 TL’den satılmaya başlandı.

Zamdan, nasibini alan bir diğer önemli, gıda maddelerinden birisi de, SIVI YAĞ oldu.

Yaklaşık, 10 gün öncesine kadar, 79.00 TL’ ye satılan, 5 kiloluk KRİSTAL YAĞ, büyük bir zamla, 110.00 TL den raflarda yerini aldı.

ÇOCUKLARA ACIYIN

Bir büyük zamda, BEBE Mamalarına geldi. Bir hafta önceye kadar, 25 TL’ den satılan BEBE Maması, hafta başından itibaren 35 TL’den satılmaya başlandı. başlandı.

GRAMAJLARI DÜŞÜRÜLDÜ.

Gofret, Bisküvi ve benzeri gıda maddelerinde ise, zam farklı uygulandı. İlgili firmalar, zam yerine gramaj düşüşü yaptılar yaklaşık, 20 Gramlık eksiklikle ürettikleri bu maddeleri, yine aynı fiyattan satarak, zamlarını ört bas etme yolunu seçtiler.

ETİKETLER KALDIRILDI

Et ürünlerinin, fiyatlarını belirleyen etiketlerin, kasap dükkanlarının çoğunluğunda, kaldırıldığı dikkat çeken, bir başka zam gelişmesi oldu.

Tüketiciler, Kasap Dükkanlarına geldiklerinde, fiyat etiketi göremedikleri için, hangi fiyattan, ne kadar et alacaklarını da, bilemez duruma düştüler.

Buda, bir başka zam olarak, tüketicinin hanesine yazılan, bir fiyat artışı oldu.

Haber Merkezi

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER