1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞEN: “POZANTI’LILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

ŞEN: “POZANTI’LILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bu haber 15 Mayıs 2023 - 11:28 'de eklendi ve 432 views kez görüntülendi.

 Ak Parti İlçe Başkanı’ndan Kazanım Mesajı  

ŞEN: “POZANTI’LILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Cumhurbaşkanlığı ve Millet Vekilliği Genel Seçimlerinde, Pozantı’nın her zaman olduğu gibi, yine Cumhurbaşkanlığında,  Recep Tayyip Erdoğan’a, Millet Vekilliği seçiminde de, Ak Partiye  oy vermesine ilişkin olarak, Ak parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, aşağıdaki değerlendirmeyi yaptı:

“Pozantı’lının, 14 Mayıs 2023 Seçimleri ile ilgili kararı, bizim için sürpriz olmadı. Biz biliyoruz ki, Pozantı’lı  vefalıdır. Çalışanı takdir eder. Ve oylarını da ona göre değerlendirir. Ak Partinin iktidar olduğu yıllar itibarıyla ,Pozantı’lı seçmen hep partimizin yanında ve destekçisi oldu.  Kendilerine bu kararlarından dolayı, tekrar teşekkür ediyorum. Pozantı’lının seçim profili Türkiye Genelinin bir aynasıdır. Şuanda,  henüz kesin olmamakla birlikte, Sayın Cumhurbaşkanımıza Milletimizin tekrar “ YOLA DEVAM” diyeceğine inanıyoruz”  dedi.,

BİRLİKTEYİZ

Ak Parti Pozantı İlçe Başkanı Necati Şen, İlçede seçimlerin sakin bir şekilde geçmesinden dolayı, büyük bir huzur yaşadıklarını  ifade ederek, şunları söyledi:

“Biz Cumhur İttifakı olarak,  sakin bir seçim çalışması yürüttük.  Bazı olumsuzlukları göz ardı ediyoruz. Millet İttifakının da,  bizim düşüncemiz paralelinde hareket etmeleri nedeni ile de,  huzurlu bir seçim ortamında, vatandaşlarımız oylarını değerlendirmişlerdir. Bizler  Pozantı’lı  olarak, daima birlik ve beraberlik içerisinde,  hareket ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Bu seçimlerin ve sonuçlarının,  Ülkemize ve Milletimize, Hayırlı ve Uğurlu olması dileği ile saygılarımı sunuyorum” dedi.  ( Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER