1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

SENİ ANMAYA SONSUZA KADAR DEVAM EDECEĞİZ…

SENİ ANMAYA SONSUZA KADAR DEVAM EDECEĞİZ…
Bu haber 30 Ağustos 2023 - 17:42 'de eklendi ve 401 views kez görüntülendi.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

SENİ ANMAYA SONSUZA KADAR DEVAM EDECEĞİZ…

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, sadece savaştığı emperyalistlere karşı değil, Türklüğün ve Türkiye Cumhuriyetinin gücünü, tüm  dünya ya kabul ettirdiği büyük bir Meydan Savaşıdır 30 AĞUSTOS. Şanlı tarihimizin büyük bir destanı olan, 30 Ağustos 1922’nin 101. Yıldönümünü Türk Ulusu olarak, büyük bir onurla kutladık.

Tüm yurtta olduğu gibi Pozantı da da, Saat 09.30’da Atatürk Anıtına Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Çelenklerini koydular.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı sonrası,  Jandarma Ast Subay Eyüp Şerif Narinlik günün anlam ve önemini belirten  bir konuşma yaptı.  Şehit Sefa İzbudak Okulu  öğrencisi  Alihan Helvacı bir şiir okudu.

Törenler daha sonra, Pozantı Şehitliğinde devam etti. Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut ve  Belediye Başkanı Mustafa Çay,  Şehitlik Anıtına birer buket çiçek bıraktı. Sonra Kur-an Tilaveti okundu. Pozantı Müftüsü Ömer Ünverdi, Atatürk ve Silah Arkadaşları başta olmak üzere,  diğer tüm Şehitlerimizin ruhları için dua etti. Buradaki törenin ardından, Kaymakam Vekili Fatih Karamahmut, makamında tebrikleri kabul etti. Ve böylece, 30 Ağustos kutlama törenleri sona erdi. Belediye Hoparlöründen de bir süre marşlar çalındı.  Türk Ulusu ve Türkiye Cumhuriyetinin sonsuza kadar yaşayacağına ve Ulusal günlerimizin yıl dönümlerini de  yine sonsuza kadar kutlamaya devam edeceğimize inanıyoruz .  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER