1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

Şenol Eroğlu “ ADALETİ” Aramak Demokratik Bir HAK’tır Dedi.

Şenol Eroğlu “ ADALETİ” Aramak Demokratik Bir HAK’tır Dedi.
Bu haber 02 Temmuz 2017 - 12:54 'de eklendi ve 1.066 views kez görüntülendi.

Kılıçdaroğlu’nun başlattığı harekete ilgi artıyor

Şenol Eroğlu “ ADALETİ” Aramak Demokratik Bir HAK’tır Dedi.

 

Ülkemizde, 1946 yılında çok partili oluşumun başlaması sonrası, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, ülke siyasetinde bir “İLK” olarak“ADALET” yürüyüşü, Pozantı’da da CHP’liler arasında ilgi ile izleniyor.

CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, yürüyüşün son durağı olan, MALTEPE mitingine örgüt olarak, kalabalık bir katılımla gideceklerini ve şimdiden hazırlıkların başladığını, bir konvoy halinde 9 Temmuz’da “ ADALETİN” haykırılacağı, mitinginde hazır bulunacaklarını ifade etti.

CHP Pozantı İlçe Başkanı Şenol Eroğlu, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu’nun “ADALET” yürüyüşünün ülkenin ortak bir nefesi olduğunu, bunun her hangi bir parti ile ilgisi ve bağlantısı olmadığını, sadece Türk Bayrağının bu yürüyüş de yer aldığını belirterek, şu görüşlere yer verdi:

“Sayın Genel Başkanımızın, yirmi gün önce Ankara’dan başlattığı ve halen devam ettirmekte olduğu, “ ADALET” yürüyüşündeki, amaç sadece bir millet vekilimizin tutuklanıp hapse atılması değil, tüm Türkiye halkı için, devletimizi yönetenlerden, adaletli ve adil uygulamalar isteyip, son yıllarda hızla uzaklaştığımız, adaletli yönetim konusunda, tüm yurttaşlarımızın dikkatini bu yöne çekmek, devletimizi yönetenleri uyarmak, adaleti tüm kurum, kural ve yasalarımızla egemen kılmaktır.

Sayın Genel Başkanımız, her gün hem yürüyor. Hem vurguluyor. Bunun bir parti yürüyüşü değil, ADALET isteyen herkesin, yürüyüşü ve toplumumuzun tüm kesimleri için, devletimizi yönetenlerden, adaletli davranıp ve adil paylaştırmalarını istiyoruz.Tek talebimiz bu. Yine Genel Başkanımız, vurguladığı gibi, bir toplumda ADALET duygusu yaralanırsa, vatandaşlarımızın adaletli yönetime olan, kaygıları artarsa, o toplum yönetilemez olur. Hızla -Anti demokratik uygulamalar çoğalır. Buda, bir toplumun geriye gitmesi, demokrasiden uzaklaşması anlamına gelir.

Yine, Sayın Genel Başkanımızın önderliğinde, ülkemizi germeden provokasyonlara gelmeden, sakin ve sadece ADALET istediğimizi haykırarak,9 Temmuz 2017 Pazar gününe kadar, bu pasif eylemimizi sürdürmekte kararlıyız.Kamuoyunun da, bildiği ve izlediği gibi, ADALET yürüyüşümüze olan ilgi, her geçen gün artmakta ve vatandaşlarımız, her geçen gün ADALET isteğini tekrarlamakta olup, ilgilileri uyarmaktadır. Bu yürüyüşümüz, Maltepe de yapacağımız 9 Temmuz’daki mitingle sona erecektir.Tüm yurttaşlarımızı, 9 Temmuz da yapacağımız mitingimize davet ediyoruz. Mitingimizden sonra da, ADALET’li yönetimin takipçisi olacağız.Türkiye’yi hızla, anti demokratik uygulamalardan kurtarıp, ülkemizin demokratikleşmesi için de, her katkıyı koyacağız.” Dedi.

Haber: Tamer ÜNAL

Fotoğraflar: Hayriye Eroğlu

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER