1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞENOL EROĞLU: “ EKONOMİK DESTEKLERLE GELİYORUZ”

ŞENOL EROĞLU: “ EKONOMİK DESTEKLERLE GELİYORUZ”
Bu haber 23 Mart 2024 - 12:29 'de eklendi ve 226 views kez görüntülendi.

CHP’li Başkan Adayı Halkçı Hizmet Belgesini İmzaladı.

ŞENOL EROĞLU: “ EKONOMİK DESTEKLERLE GELİYORUZ”

Bütünşehir Belediyeler ve hizmet uygulamasının, 2014 yılından itibaren  başlaması ile birlikte, Belediye hizmetlerinin temelini oluşturan tarımsal, zirai, fidan ve  hayvan yetiştiriciliği gibi ekonomik destekler, vatandaşların Belediyelere olan bakış açılarını da değiştirdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın, 2019 yılından itibaren “Ekonomi Kırsaldan Başlar” sloganı ile, bu kesimlere başlattığı desteklerin Pozantı’daki mimarı ise,   CHP Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu oldu.

ADAYLIK

Sakin tavırlı, kendisiyle barışık ve aile boyu CHP geleneğinden de ödün vermeyen Şenol Eroğlu’nun,   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la birlikte başlattığı bu  hizmet anlayışı,  kendisini  tüm kesimlerin adeta aile büyüğü haline getirdi. Bu da vatandaşların da kendisinden 24  saat hizmet beklediği siyaset üstü bir isim haline getirdi. Bu gelişme,  özellikle kırsalda Cumhuriyet Halk Partisinin oylarının büyük ölçüde artmasını sağladı. Yanı sıra da, kendisini tekrar 2024 seçimleri için, Pozantı Belediye Başkan Adaylığına taşıdı.

HİZMETLER

Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, sürdürmekte olduğu seçim çalışmalarında, toplumsal kalkınmanın sosyal birliktelikten kaynaklanacağını  devamlı  belirtti. Cumhuriyet Halk Partisinin ekonomik programında kooperatifçiliğin  önemli bir yer tuttuğunu dile getirdi. Üreticilerin ürünlerini yok pahasına  satma yerine, kooperatifleşme çatısı altında birleşerek, değeri üzerinden pazarlanmasının önemli olduğunu vurguladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da, bu kararlı tutumunun kırsal kesimlerde büyük takdir ve ilgi ile karşılandığını  ifade etti. Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’la oluşturduğu fikir ve hizmet birliğine alt üst ve sanat yapılarının yanı sıra, sosyal hizmetlerinde Pozantı da, yerine getirilmesini büyük bir başarı ile organize etti.

TAAHHÜTNAME

Pozantı’ının pek çok mahallesinde, üreticilerin çok önemli bir yer  tuttuğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, CHP’nin de temel felsefesi olan, üretenin kazanması sloganının bir belgesi olan,  “ HALKÇI BELEDİYECİLİK TAAHHÜTNAMESİNİ”  geçtiğimiz hafta içerisinde imzaladı.

 Mevsimsel olarak  dağıtmaya devam ettiği tarımsal ve zirai ürünlerin, kırsal kesimlere ulaştırılması törenlerinde yaptığı konuşmalarda bu belgenin önemini üzerine basa-basa vurguladı. Kamışlı’daki geçtiğimiz hafta yaptığı ve tüm kırsal mahalleri kapsayan,  Elma fidanı dağıtımında da  yine bu önemli konuyu dile getirdi.

ARTAN İLGİ

Pozantı Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tamer Ünal4a yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisine olan ilginin artmasının nedenlerini özetle şöyle sıraladı:

“Yürütmekte olduğum yerel seçim çalışmalarında, vatandaşlarımızla ağırlık olarak iftar sofralarında buluşuyoruz. Bu manevi birliktelikte Pozantı Merkezi başta olmak üzere, kırsal mahallerde önemli bir oy artışı  olduğunu gözlüyoruz,

KIRSAL’A GÖÇ

Bu  siyasi gelişmede,  Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ın çok büyük katkısı vardır. 2024 hedeflerimiz arasında, iş istihdamlı yatırımlar da öncelikli tercihlerimiz arasındadır. Artan hayat pahalılığı nedeni ile, kentleri terk etmekte olan vatandaşlarımız  kırsal yerlere dönüşlerinde nasıl bir iş hayatı kurarız arayışı içerisinde oluyorlar. İşte biz, Pozantı Belediyesi olarak 1 Nisan 2024 Pazartesi Sabah’ından itibaren,  ilçemizde iş istihdamlı yatırımlara öncelik vereceğiz. Herkese aş- iş  sağlama mücadelesi içerisinde olurken, kimsenin de aşı ve işi ile de uğraşmayacağız.

HİZMET KERVANI

Biz Pozantı’ya hizmet için geliyoruz. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ında desteği ile, Pozantı’yı yörenin en güçlü ekonomisi haline getireceğiz. Sosyal konulardaki hizmetler ise, Cumhuriyet Halk Partisinin  zaten temel hizmet anlayışlarının başında gelmektedir. 01 Nisan 2024 sabahından itibaren de ,Pozantı Belediye Başkanlığını almış ve Meclisteki  çoğunluğu sağlamış Cumhuriyet Halk Partisi  olarak, vatandaşlarla hizmet kervanını yürütmeye başlayacağız” dedi. ( Özel Haber: Tamer Ünal)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER