1xbet betist supertotobet
Pozantı Gazetesi
webmaster forum

ŞENOL EROĞLU’NDAN ÖĞRETMENLERE VEFA

ŞENOL EROĞLU’NDAN ÖĞRETMENLERE VEFA
Bu haber 01 Aralık 2019 - 17:29 'de eklendi ve 700 views kez görüntülendi.

Dört yıldan beri “ 24 KASIM’DA” bir araya geliyorlar.

ŞENOL EROĞLU’NDAN ÖĞRETMENLERE VEFA

Şenol Eroğlu’nun, CHP Pozantı İlçe Başkanlığına gelmesiyle birlikte, her 24 Kasım  Öğretmenler Gününde geleneksel hale getirdiği, “ EMEKLİ ÖĞRETMENLERLE MORAL” toplantısı  tekrarlandı.

VECİZ SÖZ

Pozantı CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Şenol Eroğlu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, öğretmenlerimizle ilgili en veciz sözlerinden birisi olan, “ YENİ NESİL SİZLERİN ESERİ” olacaktır, şeklindeki tanımlamasının dünya eğitimcilerine de örnek olduğunu belirterek, şunları söyledi:

ANILAR PAYLAŞILDI.

“Kasım Ayının 10 Kasımdan sonra, en önemli günlerinden birisi olan, 24 Kasım Öğretmenler Gününü, emekli eğitimcilerimizle birlikte, duygusal ve anıların tazelendiği bir ortam içerisinde kutlamayı, geleneksel hale getirdik. Öğretmenler günün de, görevdeki öğretmenlerimizle ve görevlerini tamamlayıp emekli olmuş  öğretmenlerimizle, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü olarak, her yıl  eğitime ve eğitimin  baş kahramanları öğretmenlerimize, saygımızı göstermek amacı ile, önemli etkinlikler yapıyoruz. Baş Öğretmen Atatürk’ümüzün gösterdiği aydınlanma yolunda biliyoruz ki, öğretmenlerimize  çok önemli görev düşüyor. Ve eminiz ki, onlarda görevlerini ATA’mızın gösterdiği yolda, büyük bir gayretle yerine getiriyorlar.

YALNIZ DEĞİLLER

CHP örgütü olarak, onları bu onur günlerinde, okullarında yalnız bırakmadığımız gibi, etkinliklerinde de her an yanlarında olmayı, bir görev biliyoruz. Emekli olmuş olanları da, nerede olurlarsa olsunlar, Pozantı’mıza getirme gayretini dört yıldan beri devam ettiriyoruz. Kendileri ile, duygusal bir atmosferde anılarını paylaşıyor ve  ortak oluyoruz. Yılda bir defa bile olsa, birbirlerini tekrar görme imkanı yaratıyoruz.  Bu yıl ki toplantımıza,  37 Emekli öğretmenimiz katıldı. İkramlarda bulunuldu. Günün anlamına uygun hediyeler verildi. Gönülleri alındı. Ve gelecek 24 Kasım da, yine birlikte olunması dilekleri ile,  kendilerini mutlu bir şekilde evlerine yolcu etmenin, huzurunu yaşadık. Hatıra fotoğrafları çektirerek, öğretmenlerimize olan sorumluluğumuzu,  yerine getirmenin huzuru yaşadık” dedi.  ( Haber: Hayriye Eroğlu)

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER